Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Elromlott a fenekem formája....

Elromlott a fenekem formája. Melyik sport a leghatékonyabb, ami segít?

Figyelt kérdés
Régóta futok, és lapos lett a popsim.Halottam,hogy a görkori elég hatásos.
2010. márc. 8. 18:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Elromlott? :D :D :D Eddig működött, aztán egyszer csak elromlott? :D Kakilni tudsz? :D

Na viccet félretéve, a farizom formája genetikailag meghatározott. Jó a görkori, de ami adottság az adottság.

2010. márc. 8. 19:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a lovaglás jó lenne rá. Az a fenék izmokat is megmozgatja.
2010. márc. 8. 21:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Elnézést kérek, ha bántó lesz a megszólalásom, kifejezetten segítő szándékkal írom, de az első válaszadó az egyik legsúlyosabb és az edzés iránti igényt és lelkesedést leginkább hátráltató tévedésben él. A test minden vázizma formálható, méghozzá hatékonyan, így a farizom is! Csak a csontszerkezet genetika kérdése, az izmoké semmiképp!

Van egy kidolgozott edzéstervem kifejezetten a farizom fejlesztésére, a fenék tökéleteshez közelítő formálására. Amennyiben érdekel, kérlek, küldj nekem privát mailt, és megbeszéljük az edzést!

2010. márc. 8. 22:43
 4/6 anonim ***** válasza:

22.43 tévedsz, vagyis részben tévedsz.... Ha egy vádli genetikailag "rövid" vagyis a tapadása viszonylag távol van a bokától akkor a formája kerek, és könnyen látványossá tehető. Ha a tapadás közel van a bokához akkor hosszú az izom, tehát nehezebb látványossá tenni... Nézd meg a testépítőket, rajtuk látszik miről beszélek... Nincs két egyforma izomforma, minden ember más! Vannak iszonyatosan csúcsos bicepszek és vannak laposabbak, és nem azért mert az adott személy rosszul edz! A farizomra különösen igaz, hogy rengeteget számít a genetika!!! Az izomrostok száma adott, a tapadáspont adott mindenkinél, abból tud gazdálkodni egy életen át amit a természettől kapott...

Nézd csak meg ezt a képet, ezek a lányok elég komolyan edzenek :)

Ehhez képest a feneke mindegyiknek más... Balról a másodiknak például kifejezetten lapos feneke van... Úgy gondolod rosszul edz? :)

[link]

Egy személyi edző

2010. márc. 9. 00:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Részben igazat adok Neked, amit az izomrostok hosszáról és tapadásáról leírtál, teljes mértékben helytálló, és a szakmai felkészültségedet sem vonom egy pillanatig sem kétségbe. Nem is azt mondtam, hogy minden fenék pontosan ugyaolyanra formálható, csak azt, hogy minden fenék jól formálható, és a laposság nincs kőbe és genetikába vésve, maximum az, hogy milyen módon tehető kerekké. Minden fenék szép kerekké tehető, csak végül mindegyik másképp lesz kerek.

Ne haragudj, de ezek a testépítőnők szerintem a lehető legrosszabbak példának. Mert igen, szerintem ők nagyon is rosszul edzenek, hiszen a nőies alkatukat teljesen szétrombolták izmaik nőhöz viszonyítva ízléstelen túledzésével, és erre legjobb példa a fenekük, ami formátlan, lapos, és alig látszik ki a többi izom közül. Egy nő alakja nem ilyen formálást kíván! A különböző izomcsoportok megfelelő arányú fejlesztésével széppé, nőiessé, kívánatossá tehető bármelyik nő alakja, ellenben erősen kétségbe vonom, hogy bármelyik heteroszexuális férfi vonzónak találna egy, a mutatottakhoz hasonló alakú testépítőnőt.

Elnézést kérek, amiért a szabályzattal ellentétben nem közvetlenül a kérdésre, hanem egy válaszra reagáltam, de szerintem ezzel a kérdezőnek is hasznos információkat nyújthatunk, ezért most helyénvalónak találtam.

2010. márc. 9. 18:13
 6/6 A kérdező kommentje:

12 éve futok...tehát a lábizmai elég jó állapotban vannak...csak a fenekem vesztette formáját,pár hónapja...

20/L

2010. márc. 9. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!