Mi a leghatékonyabb önvédelmi sport utcára? "katonai közelharc"-ról mit gondoltok?
szerintem már ez a katonai... szó is gagyi, egyrészt én itt arra tudtok gondolni, hogy a katonák a háborúba egymást szétszedik mint egy disznót, de ilyet az utcán nem lehet... nem lehet súlyos testi sértést okozni vagy hasonlókat...
de hozzá kell hogy tegyem, hogy edzésen még nem voltam
remélem nem befolyásoló a kommentem, és mindenki leírja a véleményét
az a helyzet, hogy én eddzekén, de egy az hogy nincs keret rá, másrészt a közelben nincs ilyen edzés, de kisebbség természetesen van
milyen önvédelmet tudtok ajánlani? tudom, hogy az hülyeség, hogy itthon ismerősökkel gyakoroljak, de jobb híján ez van, valami tanácsot adhatnál
és hozzá kell, hogy tegyem, ide nem földharc kell, hanem pl box
Gondolom a kézitusára vonatkozik a kérdésed,csak a neve nem jutott az eszedbe.
Amit láttam belőle,videókat,versenyeket,azok alapján eléggé meggyőző.
És aki oktatja,ő sem egy jöttment,aki lerakta az oktatóit 100ezerért,hanem a Magyar Hadsereg magas rangú tisztje.
Szóval mindenképp hiteles és hasznos rendszer.
Egyébként szerintem is jó ötlet,ha nincs lóvéd,hogy összespórolsz boksz kesztyűre,fogvédőre és egymással gyakoroltok.Persze egy edző felügyelete alatt a fejlődés is 10xes lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!