Szerintetek melyik a legjobb és a leghatékonyabb önvédemi sport?
Figyelt kérdés
és ha van valaki tudja az írja le hogy hol van (település) de nekem Vác környéke felelne meg!2009. okt. 29. 09:44
1/4 anonim válasza:
szerintem a keletiek közül valamelyik, mert az nemcsak megvéd, hanem belülről is egyensúlyba hoz.
2/4 anonim válasza:
Nekem a Krav-Maga bejött. Megtanít elhárítani a támadásokat, pusztakezest vagy fegyverest. Nem megerőltető, könnyen elsajátítható ha fogékony vagy az ilyen dolgokra. Bár itt nincs semmiféle lelki dolog benne, hogy átszellemülj meg hasonló, meg belső béke, meg a többi maszlag. Itt csak a kőkemény valóság, mivel nem harcművész akarsz lenni gondolom, csak megakarod védeni magad, nem azt mondom hogy a többi küzdő/önvédelmi sport nem hatásos, ez csak az én véleményem, mivel én láttam jó pár harcművészetet élesbe, nekem ez jött be leginkább. És még egyszer mondom ez önvédelem, nem pedig arra van, hogy szétzúzz mindenkit, bár egyik sem erről szól... bár nem mindenki fogja fel ezt...
3/4 anonim válasza:
Az Uzis Gimnasztika tele tárral és tövig behúzott ravasszal!!
4/4 A kérdező kommentje:
xd köszi
2009. nov. 6. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!