Ti hány naponta edzetek hasra?
Nos... felhúzásnál, guggolásnál, elölguggolásnál, felvételnél és szakításnál, súllyal húzódzkodásnál, nagy súlyos mellről nyomásnál, láblökéses nyomásnál végig dolgozik a hasizmom, szóval ha úgy vesszük, minden edzésen(heti négy) hasazok, és szinte az egész edzés alatt, tehát 1-1,5 órán keresztül.
De külön ilyen hasprésekre meg felülésekre a büdös életbe nem fogom rávenni magam, borzasztó unalmas, és még csak nem is hatásos. Soha senkinek nem lett ettől izmos hasa naturálban.
Hogy mi az optimális, azt nem tudom, kezdő vagyok. Most váltottam osztott edzésre, a munkarendem miatt 3 napot edzek, utána hármat pihenek. Az első és a harmadik nap hasazok. Tehát 6 naponta 2-szer, ha úgy vesszük.
Alkalmanként 4x15 hasprés, és 4x15 lábemelés (na jó, ma csak három sorozat ment, de helyette beiktattam egy hasprés sorozatot).
Korábban heti 3 teljes testes edzés volt, mindegyiknek része volt 3x15 hasprés, padon és gépen egyaránt, valamint olyan gépen, ami az oldalsó izmokat edzi. Ezt most kihagytam, mert megtudtam, vastagítja a derekat.
A szakitast hogyan csinalod? Vannak sulyemelo tarcsak a teremben amiket oda lehet baszni, vagy ovatosan teszed le? Le lehet egyaltalan azt ovatosan tenni? A sima tarcsakat meg felhuzasnal se merem dobalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!