Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti hány naponta edzetek hasra?

Ti hány naponta edzetek hasra?

Figyelt kérdés
És hány perc egy optimális hasedzés?
2016. febr. 10. 21:04
1 2 3
 1/22 Sowilo ***** válasza:
91%

Nos... felhúzásnál, guggolásnál, elölguggolásnál, felvételnél és szakításnál, súllyal húzódzkodásnál, nagy súlyos mellről nyomásnál, láblökéses nyomásnál végig dolgozik a hasizmom, szóval ha úgy vesszük, minden edzésen(heti négy) hasazok, és szinte az egész edzés alatt, tehát 1-1,5 órán keresztül.

De külön ilyen hasprésekre meg felülésekre a büdös életbe nem fogom rávenni magam, borzasztó unalmas, és még csak nem is hatásos. Soha senkinek nem lett ettől izmos hasa naturálban.

2016. febr. 10. 21:10
 2/22 anonim ***** válasza:

Hogy mi az optimális, azt nem tudom, kezdő vagyok. Most váltottam osztott edzésre, a munkarendem miatt 3 napot edzek, utána hármat pihenek. Az első és a harmadik nap hasazok. Tehát 6 naponta 2-szer, ha úgy vesszük.

Alkalmanként 4x15 hasprés, és 4x15 lábemelés (na jó, ma csak három sorozat ment, de helyette beiktattam egy hasprés sorozatot).

Korábban heti 3 teljes testes edzés volt, mindegyiknek része volt 3x15 hasprés, padon és gépen egyaránt, valamint olyan gépen, ami az oldalsó izmokat edzi. Ezt most kihagytam, mert megtudtam, vastagítja a derekat.

2016. febr. 10. 21:13
 3/22 anonim ***** válasza:
Teljes testes edzésem van heti 3, úgyhogy ezeken a napokon. Ha eszembe jut, máskor is, mert nagyon kevés megy egyszerre, s utána sokat kell pihennem. A teljes testes edzésemnél is szét van osztva 20 hasprés + 20 fordított hasprés blokkokra, jó messze egymástól s a hasat kicsit is érintő gyakorlatok után sem megy. Majd csak fejlődik idővel, szerencsére nem ez a legfontosabb számomra.
2016. febr. 10. 21:20
 4/22 anonim ***** válasza:
heti 3
2016. febr. 10. 21:27
 5/22 anonim ***** válasza:
Heti 2-3 alkalom, kb 15 perc, szettbe csinálom. Láb után soha nem hasazok, azon kívül amikor berakom, nem fix, hová.
2016. febr. 10. 21:29
 6/22 anonim ***** válasza:
minden nap
2016. febr. 10. 22:19
 7/22 anonim ***** válasza:

A szakitast hogyan csinalod? Vannak sulyemelo tarcsak a teremben amiket oda lehet baszni, vagy ovatosan teszed le? Le lehet egyaltalan azt ovatosan tenni? A sima tarcsakat meg felhuzasnal se merem dobalni.

2016. febr. 10. 22:42
 8/22 A kérdező kommentje:
Én most úgy csinálom, hogy minden edzésnapra beiktatom, tehát heti 4. Igazából arra lettem volna kíváncsi, hogy mondjuk heti 3-4 nál kell e több vagy felesleges. Hasprésből 300-400-at szoktam + lábemelés meg még két gyakorlat aminek nem tudom a nevét.
2016. febr. 10. 22:48
 9/22 anonim ***** válasza:
300-400? Minek annyi?
2016. febr. 10. 22:57
 10/22 anonim ***** válasza:
Hetente kétszer, ritkább esetben háromszor. Kb. 20 perc szokott lenni.
2016. febr. 10. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!