Mennyi fekvo tamaszt kel naponta meg csinalnom, hogy izmosodjon a karom?
első vagyok: nem tudom, milyen az edzésmúltad. Ha teljesen kezdő vagy, azt mondom, hogy 2 db 5-5 kg-s kézisúlyzóval már el lehet kezdeni valamit csinálni. De ezt neked magadnak kell érezned, lehet, hogy elsőre még kevésnek is érzed ezt. Ha meg kis súllyal csinálsz sok ismétlést, akkor megint ott vagyunk, mint a fekvőnél, hogy állóképességi edzést tartasz.
Próbáld kitapasztalni, milyen súly való neked. Az a jó, ha egyszerre 12-15-nél nem tudsz többet megcsinálni egy gyakorlatból.
Én pl. szintén vidéken azt csináltam, hogy megpakoltam tűzifával két vödröt (lemértem, milyen nehezek), aztán azzal próbálkoztam. De mondom, a vödör nem helyettesíti a súlyzót, főleg, hogy sokkal nagyobb és kényelmetlenebb! Ez akkor lehet jó, ha nem akarsz beruházni egyből súlyzókészletre, főleg, ha rájössz, hogy túl kicsit / túl nagyot vettél :)
jézus, aki a sima fekvőbe hisz nézzen már utána:
fegyencedzés, street workout, trx
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!