Van olyan hogy úgy érzitek, hogy kívanjatok, hogy edzetek és naponta akar 2x vagy 3x is edzetek?
Figyelt kérdés
Velem ez rengeteg elöfordul,csak ienkor ugye több fehérjét is iszom:D2013. febr. 10. 20:00
1/7 anonim válasza:
Nem, mert nincs értelme 2-szer, 3-szor edzeni. Ha normálisan, nagy súlyokkal, intenzíven leedzel, akkor nem kell még egyszer edzeni, hanem regenerálódni kell, mert akkor fejlődik az izom. Nem csak annyi a megoldás, hogy több fehérjét iszol.
2/7 anonim válasza:
nekem fiatalon volt ilyen
volt h hetekig napi 2 edzésem volt
aztán elfáradtam
3/7 A kérdező kommentje:
de úgy értem, hogy nem ugyanarra a részre,hanem pl 3 órakkor hasazok,,este fél7 fele pedig bicepsz? ez nem müködik igyse?:S
2013. febr. 13. 20:12
4/7 anonim válasza:
Hát jobb, mintha egy testrész edzenél többször. Ha eleget pihensz, akkor lehet így, de úgyis érezni fogd, hogy jó e ez neked.
5/7 anonim válasza:
és akik ezt csinálják, azok dolgozni nem szoktak? mert kettő még befér esetleg, (munka előtt, meg utána), de három?
6/7 anonim válasza:
Azok nem dolgoznak, illetve személyi edzők, stb.
7/7 poiu válasza:
Van ilyen, két oka lehet. Vagy nem edzettél elég intenzíven, vagy pont jól edzettél :-). Az elobbire tippelnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!