Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Rizs-csirke étrend: edzés...

Rizs-csirke étrend: edzés nélkül mit ér?

Figyelt kérdés

Őszintén szólva lusta vagyok edzésre járni. 5-ig dolgozom, nem is tudnám úgy beiktatni, hogy pl. meglegyen az étrendben az adott óra/szünet, és még aludni is legyen időm éjfél környékén. Viszont nagyon tetszik nekem az étrend, a BB-n olvasott tojás+3 csirke+1 marha+esti tehéntúró, és mivel nem edzenék, a Scitec Nutrition Mass részt kihagynám az étrendből, de enélkül is ez napi 1 kg egészséges étel, 6 adagra elosztva.

Tudom, hogy szentségtörés edzés nélkül idejönni kérdezni, de kb. milyen súlyra tudnék beállni, ha minden nap ezt enném évekig? Most 60 kg vagyok. Feltételezem ennyi ételtől is lehetne hízni, de edzés nélkül hogyan néznék ki?

A válaszokat előre is köszönöm.

2016. febr. 8. 22:32
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat. És még annyi kérdésem lenne, hogy ahogy olvastam, a rák nem tud kifejlődni lúgosított testben, márpedig a csirke-marha, tojás stb. épp savas ételek. Ezt hogy lehet kiküszöbölni?
2016. febr. 9. 11:00
 12/15 anonim ***** válasza:
Egyél amit akarsz, ha hatvan kiló vagy akkor valószínüleg ektomorf vagy és nehezen hízol. Személy szerint én a norbi upadate kajákat ajánlanám neked mert szellemileg egymásra találhattok. Ő sem szeret edzeni, elég szarul néz ki és jártatja a száját az egészséges kajálról
2016. febr. 9. 11:01
 13/15 Cortez70 ***** válasza:
Sok zöldséget eszünk mellé. Ez alap.
2016. febr. 9. 11:02
 14/15 A kérdező kommentje:

ma 11:01 kommentelő:

Ezért nem járok konditerembe, félek, hogy butaságommal kitűnnék a sok szellemileg magasabb szintű közül.

2016. febr. 9. 14:43
 15/15 anonim ***** válasza:
Be akartál szólni valakinej, de csak lealacsonyodtál a szintjére. Nem kell ez a szöveg hidd el.
2016. febr. 9. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!