Mi jót kajáltattok ma?
Figyelt kérdés
Én tojás rántottál, és nemrég sült csirkét, burgonyával. Mézes-mustáros-csípősen(csak a fűszer volt ilyen, amúgy nem látott se mézet, se mustárt.)2015. dec. 5. 10:36
1/12 Cortez70 válasza:
Reggel ment zab proteinnel, kis lekvárral, majd sonka-sajt-paradicsom, később meg lesz hús+krumpli+ zöldség.
2/12 anonim válasza:
Reggeli: zabpelyhet csokis proteinnel dextrózzal és kókuszreszelékkel
9 órai: zöld saláta csirkemellel
ebédre meg a többi kajára most fő a kakaspörkölt meg a nokedli.
3/12 anonim válasza:
ja meg reggelire 1,5dl jó erős fekete, de nem tudom, hogy ezt a kajához számoljam e, nálam hozzá tartozik.
4/12 anonim válasza:
Reggelire 120 g zabpehely, bele két kanál citromos Biotech-es Nitro Pure Whey + egy darab narancs. Scitces vagyok amúgy, csak ezt féláron adta haverom. Nagyon szar a citromos, kerüljétek. Turmixba jó, de zabpehellyel okádék.
Most fejeztem be a második kajám, 150 g csirkemell + 100 g rizs + vegyes saláta. Nem soká megyek edzeni, kar-has nap.
5/12 anonim válasza:
Reggeli: amerikai palacsinta zabból, proteinből, 2 tojásból, 0 cukros málnás öntettel
6/12 anonim válasza:
Én korán reggeliztem 0,75l (egy tasak) zacskós levest. Két karaj kenyeret két cikk kenős sajttal és egy vastagabb szelet disznósajttal.
Semmi zöldségünk nincs itthon. Így szegényesen no. :-D
Bár szívesen rágnám az egésszéges TV-s kajákat. :-d
7/12 anonim válasza:
Ma pont bezabáltam reggel.Le sem merem írni.;)
8/12 anonim válasza:
komolyan, mikor azt pontozzátok le, hogy mit eszik az ember... kritikán aluli...
9/12 Cortez70 válasza:
Ki lett lepontozva? Sehol nem látok ilyet.
10/12 anonim válasza:
Reggelire ment egy turmix: 100g zab, 50g tejsavófehérje, 50g natúr mogyoróvaj, 1 banán. Ezt követően 150g marhafelsál 150g rizs, zöldség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!