Olyan kevésnek tartom ezt a kaját?
Sziasztok, szerintetek nem kevés ez egy napra? El készítettem a kajámat holnapra, viszont az egész egy kisebb kajás dobozba elfér... (párolt zöldségről lenne szó 450g és 250g csirkemellről.) Reggelre 2 tojást szoktam enni, rántottának. Egyedül a hétvége az amikor, 500g csirkecombot eszem...
Fehérje 150 között van. 85kg testsulyomhoz (diéta.)
Mit eszel még aznap, mennyit s mi alapján kevés?
A tapasztalat mutatja meg, hogy a céljaidhoz kevés-e.
Hogy jóllaksz-e vele, az már más kérdés.
A térfogat nem számít, én abba a dobozba bizonyára többezer kcalt simán belenyomnék, de a párolt zöldség és a csirkemell igen kalóriaszegény.
Ritkán nyelvtannáciskodom, de az -e az ige után jön, éhes leszel-e :)
1800 nem hangzik rosszul s a többi, étkezéseddel kapcsolatos infó sem. Csináld, aztán meglátod :)
Minek a szénhidrát és amúgyis van zöldség... Szíve joga mindenkinek annyi szénhidrátot enni, ami neki működik.
Viszont lövésünk nincs arról, mit eszik a fentieken kívül, mert ha azokat beírom a kalóriabázisba, 700 kcal ha kijön, persze nem ismerem a zöldség fajtáját. Ha a csirkemell nem nyersen értendő, akkor sincs 1800 közelében, csak a fehérje van nagyobb összhangban a megadottal.
Úgyhogy... hogy van ez, kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!