Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heti 1-szeri szex van általában a párommal. Ritkán 2-szer. 3 éve vagyunk együtt. (Együtt is élünk) Én ezt kicsit kevésnek tartom.29-34 évesek vagyunk. Normálisnak tekinthető a heti 1 alkalom?
Már többször is beszéltem erről a párommal, aki azt ígérte, hogy változtat a dolgon, bántotta a dolog, és a fáradtságra fogta.
Fizikai munkát végez, és tényleg látom rajta sokszor, hogy fáradt, ezért is vagyok megértő vele.
De amikor nincs annyi munka, vagy pl szombat van, akkor is sokszor ez a helyzet vele.
Tudom, hogy minden kapcsolatban lehet ilyen időszak, de ez már nálunk hosszú ideje fennáll és kicsit idegesít a dolog,
mert ha most így vagyunk, akkor mi lesz később évek múlva?
Egyébként szeretget, puszilgat, figyelmes,kedveskedik, velem tervezi a jövőt, csak ez a szex dolog hiányos nekem, és nem hiszem, hogy egy pasinak, olyan nagy kérés lenne ha többszöri alkalommal lenne.
Szia! Nalunk meg ritkabb a helyzet csak mi idosebbek vagyunk,regebben tobbszor ment de most mar nem kivanom a szexet .
Persze nem tudom o hogy van vele meg nem kerdeztem.
3-as!
Neked meg %-od is epp errol arulkodik!
Marmint a szexehsegrol :)))
Tudom a munkaidejét, hogy mikor végez, és mindig pontosan jön haza, piszkos munkásruhában, biztos nem megy megcsalni.
Szórakozni se járunk külön. A telefonját bármikor megnézhetem, kint is hagyja álladóan. Szerintem itt a fáradtság lehet a dologban, és valószínűleg neki most ennyi az igénye, csak kérdés, hogy ez hosszútávon jót tesz-e a kapcsolatunknak.
Hidd el jot!
Mi 12 eve vagyunk mar egyutt es nincs gond!
Egy kapcsit nem csak a szex fog ossze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!