Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Brigiittaa kérdése:
2 szer voltam együtt a barátommal de az első alkalom után nem mosta meg a nemi szervét csak megtörölte utána eltelt 4 óra és megint együtt voltunk ez szombaton volt és hétfőre megjött a vérzésem lehetek így is terhes?
Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 13:33
1/7 anonim válasza:
Akkor most menstruálsz? Mert akkor nem vagy terhes.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, ma jött meg a vérzésem rá 2 napra. De nem védekeztünk semmivel sem csak elfelejtette megmosni a második együttlétünknél.Tényleg nem vagyok az mert gondoltam arra is hogy veszek be egy esemény utána tablettát mert tényleg félek.
2011. júl. 18. 13:42
3/7 anonim válasza:
szerintem 4 óráig nem életképesek a spermiumok a szabadban.
4/7 anonim válasza:
a spermiumok még 48 óráig is életképesek
5/7 anonim válasza:
Ne vegyél be esemény utáni tabblettát, mert biztos hogy nem vagy terhes! Nyugodj meg! Most tényleg feleslegesen aggódsz! Azért legközelebb jobban védekezzetek, ha még nem szeretnétek babát! Szia.
6/7 anonim válasza:
Vaginában: néhány óra. A méhnyakban 7 nap. A levegőn (függ a melegtől, szárazságtól stb.) 4-24 óra. A férfi testben 1 hónap.
7/7 anonim válasza:
van, aki akkor is menstruál, ha terhes.... csak ritka. de van olyan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!