Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heti 1-szeri szex van általában a párommal. Ritkán 2-szer. 3 éve vagyunk együtt. (Együtt is élünk) Én ezt kicsit kevésnek tartom.29-34 évesek vagyunk. Normálisnak tekinthető a heti 1 alkalom?
Már többször is beszéltem erről a párommal, aki azt ígérte, hogy változtat a dolgon, bántotta a dolog, és a fáradtságra fogta.
Fizikai munkát végez, és tényleg látom rajta sokszor, hogy fáradt, ezért is vagyok megértő vele.
De amikor nincs annyi munka, vagy pl szombat van, akkor is sokszor ez a helyzet vele.
Tudom, hogy minden kapcsolatban lehet ilyen időszak, de ez már nálunk hosszú ideje fennáll és kicsit idegesít a dolog,
mert ha most így vagyunk, akkor mi lesz később évek múlva?
Egyébként szeretget, puszilgat, figyelmes,kedveskedik, velem tervezi a jövőt, csak ez a szex dolog hiányos nekem, és nem hiszem, hogy egy pasinak, olyan nagy kérés lenne ha többszöri alkalommal lenne.
Tényleg sok helyen ilyen katasztrofális a helyzet? Már a többedik hasonló kérdésbe futok bele :-(
Mi naponta kívánjuk a szexet mindketten, van hogy 12-14 órákat dolgozok vegyesen szellemi és fizikai munkát, de akkor sem hagynám ki. Mondjuk nálunk a probléma ott van, hogy nem élünk együtt, ezért nem tudunk minden nap. Viszont azt hétvégén pótoljuk, így átlagban megvagyunk :-D
Igaz én táplálkozásban, életmódban, pihenésben is tudatosan előtelőtérbe helyezem, hogy képes legyek teljesíteni. Számomra és a párom számára is életforma a szex, a szexualitás (tantrikus szex, swinger, stb.)
40F-47N
Dettó ugyanez a helyzet nálunk!
Bevetettem már szexi fehérneműt, már beszéltünk is róla.. de semmi változás nincs...
Én igényelném a többet heti 2-3-4 de a párom meg nem! a heti egy is néha könyörgésbe megy át hogy szexeljünk már, vagy csináljunk már valamit...
Én is elgondolkodtam már hogy mi lesz így később? Meddig mehet ez így?? Én szeretem imádom 8 éve vagyunk együtt...DE...
8#as nem vagy tisztában a fogalmakkal! Az nem szexéhség ha valakinek a heti 1-2 kevés, szerintem teljesen normális hogy egészséges, felnőtt nőnek ennél több az igénye. A szexéhség ott kezdődik amikor valakinek mondjuk a napi 1 is kevés.
3#as voltam
60 évesen heti 2 együttlét van általánosan! (a párom 50, és épp most klímaxol) Mivel én többet kívánnék, kézi "rásegítéssel" megoldom a többit, még 2-3 alkalommal hetente!
De ha lenne egy cukibabám, aki minden este, reggel felizgatna, nem bánnám!
A párod vagy félrejár, vagy impotens!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!