Inkább legyen pontos mint kevesebb?
Figyelt kérdés
Sziasztok, rántom a csirkémet, TK. lisztből 45g, zabkorpa 50g és szezámmag 50g lenne. De 250g csirkemellhez sok a liszt, úgy sem fogja fel az egész lisztet csak pazarlás lenne. Lisztből 35g használtam, zabkorpából 40-et és szezámmagból pedig 50-et.
2.
Amúgy gáz ha sima olajba sütöm? Olajra is számoljak fel kalóriát? Vagy az nem hizlal?
2015. dec. 8. 18:08
1/6 Cortez70 válasza:
Az olajra is kell kalóriát számolnod. Minden hizlal, ha azzal leszel kalória pluszban. És semmi nem hizlal, ha azzal még nem vagy napi kalória pluszban.
3/6 A kérdező kommentje:
De ha pl: Teszek bele 4dl olajat, attól még nem 4dl fog magába szívni. Nem? Ezt úgy kellet volna, csinálnám hogy ki mérem mennyi olajat teszek bele, utána pedig sütés után meg mérem. És amenyenyivel kevesebb, annyi olajat használt fel.
2015. dec. 8. 18:28
4/6 Cortez70 válasza:
Hát igen, de azt látod, hogy kb mennyi marad az edényben.
5/6 A kérdező kommentje:
4. Most nézzem, hogy 3dl olajba mennyi zsír van... Rengeteg hát, én meg eddig így sütöttem a húst... Előző héten pedig 1kg fogyás meg volt... Akkor az nem számít? Pénteken fogok legközelebb sütni, feltétlenül meg nézem mennyi olajat szív magába.
2015. dec. 8. 18:37
6/6 Cortez70 válasza:
100g olajban 100g zsír van, mert mind az. :)
Ha a heti 0,5-1 kg fogyás megvan, akkor okés. Már ha a fogyás a célod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!