Felcseréltem a felosztást! Mit csináljak hogy kevesebb legyen a kár és valahogy helyrerakjam a regenerálódást?
Figyelt kérdés
Felosztást változtattam, de a megszokás miatt ma véletlenül megint megedzettem a tricepszem, holott azt már pénteken megcsináltam. Ma bicepszet kellett volna, csak elfelejtettem hogy cseréltem.
Ha pénteken lenne az új rend szerint tricepszem akkor edzzem meg megint csak kevesebb sorozattal? És mi legyen a mai elmaradt bicóval?
2014. szept. 8. 19:23
1/1 anonim válasza:
Nem egy-két edzés ami számít. Akár holnap vagy szerdán is mehet a bicepsz, ahogy neked belefér. És pénteken is mehet pár sorozat tricepszre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!