Amennyi vizet én iszok egy nap, folyton felkelek éjjelente wc-re járkálni. Elrontom a regenerálódást ezzel?
Figyelt kérdés
2014. febr. 6. 17:45
1/8 anonim válasza:
Igen, vissza fogsz fejlődni, 1-2 hónap és végelgyengülés, cső.
3/8 dirtboy válasza:
még ilyen hülyeséget kitalálni,kötözz magadra egy kacsát ne kellj fel ilyen apróságokért.
6/8 anonim válasza:
Nem hat ki a regenerálódásodra.
Viszont okosan is lehet inni. Én elfogyasztok naponta 5-6 liter vizet, nyáron 7-8-at, lefekvés előtt fél órával már nem iszok, és közvetlen lefekvés előtt elmegyek pisálni. Akkor nem kell éjszaka felkelned, max. 1x. De elég érdekes, hogy egy felnőtt embernek el kell magyarázni hogy Pistike, lefekvés előtt pisike...
7/8 A kérdező kommentje:
Lefekvés előtt másfél órával már nem szoktam inni és képzeljétek, elmegyek alvás előtt wc-re... És ennek ellenére felébredek!
2014. febr. 7. 06:47
8/8 anonim válasza:
Hát ha lefekvés előtt 1,5 órával nem iszol, alvásig 3x kipisálod magad. Valamit szarul csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!