Anyukák, akiknek fogzás miatt éjjelente ébred a babátok, mit csináltok?
cicire rakom és visszaaltatom rajta. ha meg már mély álomból ébreszt a kis cukorfalat, magam mellé veszem, és együtt alszunk tovább. a fog mellett nekem most náthás is (már 1 hete) így van, hogy 1-2 óránként kel. így legalább félálomban tudom etetni, itatni cicivel, ő meg biztosan jó melegben van mellettem, így mindketten jól alszunk.
6 hónapos a picikém :)
amúgy ha nagyon nyalja az ínyét, akkor dentinoxot kenek reá, de van dologel-ünk is (azt bármennyiszer lehet használni) azt is teszek néha-néha rá...
a náthára ajánlott az orvos algofelx baby-t, de végül nem adtunk neki, de arra rá van írva, hogy fogzásra is jó... viszont ibuprofén (antalvali jól lehúzta) van benne, inkább ha nem muszáj, nem adok neki.
erre én is kiváncsi lennék-mert éjjel nekem a sok kinlódás után már csak a szoptatás jut eszembe-pedig nem a jó megoldás-és tudom,hogy elszúrom..
valakinek jobb ötlete van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!