Miért ébred éjjel ilyen sokat 5 hónapos babám?
Pici baba kora óta jó alvó volt. Most egy jó hete csinálja, hogy éjjel 4-5-ször felkel, jobb esetben eszik, majd visszaalszik, de van, hogy 2 3 órát is fent vagyunk, mire vissza tudom altatni. Mert elalszik a kezembe, beteszem a kiságyba, és rögtön felébred.
Éjszaka nem nyűgös, pont, hogy jó kedve van, beszélget, és mindig cicizik is valamennyit.
Gondolok itt a fogzásra, mert mindent rág, és mondta a védőnő, hogy egy picit látszik az ínyén (mondjuk ez már vagy 3 hete volt), de megnézni meg nem engedi, mert visít ha megpiszkálom az ínyét.
A poén, hogy napközben örülök ha 3 órát alszik.
Tanácsa van valakinek, hogy mi történt, vagy mit csináljak?
Most ilyen korszakába lépett a babád. Majd elhagyja.
'napközben örülök ha 3 órát alszik' ha nem akar aludni napközben akkor ne erőltesd. Én sose erőltettem, sőt nem hagytam aludni délután, hogy éjszaka ne kuncogjon nekem. Kisfiam mániája volt fürdésnél elaludt :)
Akár 3 hónapos kortól kezdődhet a fogzás, de van olyan baba aki még 8 hónapos és semmi. Ez változó hiszen nem vagyunk egyformák.
Nagyon jó, hogy jó kedve van és beszélget :) cuki lehet :))
bonjela gél jó fogzásra kenegetni neki, vagy ha nem szereti ha a szájában "turkálsz" akkor kend be a rágókáját és ad oda neki. Én hütőrágókát használtam, nagyon kezes!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!