VicToooR x GB kérdése:
Kondisok! Nektek is jó úgy lefeküdni péntekenként (ha nem edzetek szombat-vasárnap) hogy ezen a héten odatettétek magatokat kaja is rendben volt és alig várjátok a regenerálódást?
Figyelt kérdés
2012. júl. 6. 21:06
1/21 anonim válasza:
Pontosan így van. Holnap pihi.:)
2/21 A kérdező kommentje:
Montez te vagy az emberem ;))
2012. júl. 6. 21:11
3/21 anonim válasza:
Nekem nem lesz pihi. Max csak az f1 idején állok le a tegyencedzéssel...
4/21 anonim válasza:
Nekem nem lesz pihi. Max csak az f1 idején állok le a fegyencedzéssel...
5/21 anonim válasza:
f1 idején? arra az 1-2órára? Nem fogsz vele sokra menni ha egész nap azt csinálod.
6/21 anonim válasza:
Már majdnem írtam, hogy hagy eddzenek a tegyencesek.:)
7/21 anonim válasza:
És? Ezt akarom csinálni... Annyira nagy baj ez?!
8/21 Cristian1997 válasza:
A világ legjobb érzése így lefeküdni pénteken :D
9/21 anonim válasza:
tényleg jó :) az utóbbi fél évben meg az volt a különösen jó, hogy tudtam, h hétvége van, mehetek haza, leedzettem, kaja jóvvolt, meg minden, de hétvégén meg kelhetek 5 kor, rajzolni a qrva hajtást....:D
10/21 anonim válasza:
Én még minden nap is szeretlek lefeküdni úgy, hogy tudom, kihoztam a napomból a maximumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!