Változatos étrenden éltek vagy csak rizs és csirke kombon?
Figyelt kérdés
Nekem úgy mond változatos, az étrendem de mégsem mondhatnám annyira, változatosnak. Reggel tojás, az adott napon csak azt eszem, amit elkészítettem. Csak Hétfő,szerda,kedd a rizs csirke kombo. A többi zöldség,comb,krumpli stb...2015. dec. 4. 19:29
1/19 A kérdező kommentje:
Nem kedd hanem péntek.:)
2015. dec. 4. 19:30
2/19 Cortez70 válasza:
Nem csak csirke-rizst lehet enni, lehet változatosan is kajálni.
3/19 anonim válasza:
Nekem nagyon változatos ha van időm főzni.
4/19 anonim válasza:
sovány húsok durumtészta bab sárgaborsó nem csak csirke rizs létezik
5/19 anonim válasza:
Ami a menzán van. #pujárótömegelés
6/19 anonim válasza:
Az összetevők fixek, de hogy mit alkotok belőlük, az változó. Általában 3-4 hétig eszem ugyanazt, aztán ha unom, kitalálok valami újat.
7/19 anonim válasza:
Csak csirke-rizs, a változatosság a zöldségekben van.
8/19 anonim válasza:
--gömb--
Nálam legfeljebb a kényszer hoz változatosságot.
Amúgy egyébként nagyjából üzemanyagtartályként tekintek a gyomromra.
Meg van adva hogy ezt és ezt kell beletölteni a megfelelő működés érdekében. Az már majdnem mindegy hogy annak milyen íze van. Persze nem baj ha éppen jóízű, ezért is lettem nagy fruktózfogyasztó az utóbbi időben. Remélem ez nem gyorsítja be az anyagcserémet.
Ja amúgy minden kajám egy nagy turmix. Szilardat akkor eszek ha éppen elragcsalok egy almát véletlenül, vagy ilyesmi. De az etrendemben nem szerepel szilárd elem.
9/19 Cortez70 válasza:
Gömb, ès milyen a forma a sok fruktóztól?
10/19 A kérdező kommentje:
8. Erre én is kíváncsi lennék.:)
2015. dec. 4. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!