Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Rizs helyett valami?

Rizs helyett valami?

Figyelt kérdés
Már egy ideje szálkásítok, általában mindennap viszem magammal a csirke+rizs kombót, csak sajnos már kezdem unni a rizst? Lehet valamivel pótolni, vagy esetleg feldobni valamivel? 16/f

2015. dec. 1. 20:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Több, mint két éve csak csire-rizs kombót tolok és rohadtul unom. Viszont diéta alatt, soha nem untam, minden egyes kajálásért hálás voltam. Valamit rosszul csinálsz, ha diéta alatt hálátlan vagy a csirke-rizsedért.

Amúgy zöldséget érdemes variálni, próbáld feldobni azzal.

2015. dec. 1. 20:40
 2/6 anonim válasza:
Skacok. Kuszkusz, durum v. tojásos tarhonya, ...párolt zöldségek. Tönköly, zab. Pürék. (Gyakorlatilag bármiből.) Nyulat is ehetnétek. Amúgy a csirkét nem tudom hogyan lehet megunni.
2015. dec. 1. 20:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Hajdina.
2015. dec. 1. 20:57
 4/6 *Glissade* ***** válasza:

Bulgur: Izre olyan, mint a rízs és a hajdina összekeverve.

Köles

Kuszkusz

Hajdina

Csicseriborsó

2015. dec. 1. 22:15
 5/6 A kérdező kommentje:
A csirkével semmi bajom sincsen :D
2015. dec. 1. 22:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Meg lehet unni a csirkét, velem gyerekkoromban minden vasárnap azt etettek, 17 évesen (nemcsak emiatt, de ez is számított) vega lettem sok évre és soha többé nem kellett csirkét ennem...

A tojást nem tudom megunni, annak íze van.

De ez ilyen emberfüggő dolog.

A rizs alapból marha unalmas tud lenni (bár nem rossz, éhes embernek főleg nem), de ez nem mindenkit zavar, amúgysem magában eszi az ember. Millió dologgal fel lehet dobni (eleve ott van hozzá a csirke, azt is lehet fűszerezni... s én a zöldséget ki nem hagynám mellőle), de pl. a kölesnek már sokkal poénosabb íze van szerintem s annyi gabona van még, a gluténmentesek között is.

Szójaszósz, paprikakrém és még kismillió dolog szóba jöhet a zöldséges rizs vagy köles esetében... De nyilván a csirkésnél is. Olyan jó fűszerkeverékek és grillszószok vannak... Valami csak tetszik.

Amúgy sokunk megtapasztalja azt (hedonizmustól függetlenül), amikor az evés egy létszükséglet, funkciója van, nem abban keresed az élvezetet. Lehet, hogy 16 évesen még ritka az ilyen, nekem néha teher minden egyes nap többször enni (pedig nagyon szeretek enni, igazán s jókat is eszem), még jó, hogy nem vagyok legelésző állat.

2015. dec. 1. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!