Változatos étrenden éltek vagy csak rizs és csirke kombon?
Sokan azt hiszik, hogy az változatos étkezés, ha a kenyeret, kiflit, zsömlét variálják a parizerrel, zala- és olasz felvágottal, ill. a társaikkal.
Pedig ugyan azt a sz4rt eszik, csak más formában.
Ehhez képest a hús-rizs-zöldség kombót tényleg rendesen lehet variálni úgy, hogy nem eszel szemetet és minden fontos makronutrienst megkap a szervezeted.
Az átlag embernek a változatosság abban merül ki, hogy ízekben legyen eltérés. Közben meg ugyanazt a szart tömik magukba, csak az öltözék más.
Ha a nevéből indulunk ki, akkor a forma nem lehet túl jó. :D
--gömb--
Kb másfél hete megy a fruktóz. Eddig nem hiztam semmit, de erőm az van a munkához meg az edzéshez is, ugyhogy eljut a helyére az üzemanyag.
Mondjuk mellé ment még 400 g wpc80, meg 200 g mogyoró is. Meg multivitamin.
A mai turmixomba már csak 300 g port tettem spórolás miatt, de a cukorból 600 grammot. Mogyoró nincs, mert lusta vagyok feltörni :D
A fruktozt azert találtam meg, mert a hasznosítás módja miatt esélyes, hogy nem fogja úgy bepörgetni az anyagcseremet mint a keményítő, mert ha azt kéne ennem tovabbra is, akkor lemondhatnek minden komoly célomról a fizikum terén. A zsírt ne is mondjátok, azt is próbáltam. Az csak minimális kiegészítésnek jó.
De amúgy írtam már mostanában is, hogy 196 centihez 80 kiló körül vagyok, szerintetek mennyire vagyok elhizva? :D
--gömb--
Eddig 630 g a rekordom a porból /nap. Aznap nem is ettem mellé semmit. Csak pozitív mellékhatásokat tapasztaltam, például bomba formában voltam :DD De annyi pénzem nincs most hogy ez menjen minden nap.
--gömb--
Hát rostokat esetleges jelleggel szoktam csak, nem nagyon van belőle gond. De a mogyoróban van azért.
A jó zsirokbol nekem nagyon kevés kell és az se baj ha hektikus az ellátás belőle. A mogyoróval letudom ezt is.
--gömb--
Hát még én milyen kíváncsi vagyok :D
De pozitív várakozásaim vannak természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!