Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Változatos étrenden éltek...

Változatos étrenden éltek vagy csak rizs és csirke kombon?

Figyelt kérdés
Nekem úgy mond változatos, az étrendem de mégsem mondhatnám annyira, változatosnak. Reggel tojás, az adott napon csak azt eszem, amit elkészítettem. Csak Hétfő,szerda,kedd a rizs csirke kombo. A többi zöldség,comb,krumpli stb...

2015. dec. 4. 19:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Sokan azt hiszik, hogy az változatos étkezés, ha a kenyeret, kiflit, zsömlét variálják a parizerrel, zala- és olasz felvágottal, ill. a társaikkal.

Pedig ugyan azt a sz4rt eszik, csak más formában.

Ehhez képest a hús-rizs-zöldség kombót tényleg rendesen lehet variálni úgy, hogy nem eszel szemetet és minden fontos makronutrienst megkap a szervezeted.

2015. dec. 4. 21:18
 12/19 anonim ***** válasza:

Az átlag embernek a változatosság abban merül ki, hogy ízekben legyen eltérés. Közben meg ugyanazt a szart tömik magukba, csak az öltözék más.

Ha a nevéből indulunk ki, akkor a forma nem lehet túl jó. :D

2015. dec. 4. 21:25
 13/19 anonim ***** válasza:

--gömb--

Kb másfél hete megy a fruktóz. Eddig nem hiztam semmit, de erőm az van a munkához meg az edzéshez is, ugyhogy eljut a helyére az üzemanyag.

Mondjuk mellé ment még 400 g wpc80, meg 200 g mogyoró is. Meg multivitamin.

A mai turmixomba már csak 300 g port tettem spórolás miatt, de a cukorból 600 grammot. Mogyoró nincs, mert lusta vagyok feltörni :D

A fruktozt azert találtam meg, mert a hasznosítás módja miatt esélyes, hogy nem fogja úgy bepörgetni az anyagcseremet mint a keményítő, mert ha azt kéne ennem tovabbra is, akkor lemondhatnek minden komoly célomról a fizikum terén. A zsírt ne is mondjátok, azt is próbáltam. Az csak minimális kiegészítésnek jó.

De amúgy írtam már mostanában is, hogy 196 centihez 80 kiló körül vagyok, szerintetek mennyire vagyok elhizva? :D

2015. dec. 5. 08:38
 14/19 Cortez70 ***** válasza:
Okés, de én eddig nem olvastam a paramétereidet. 600g cukor? 400g por? Nem papírkutya. :)
2015. dec. 5. 08:57
 15/19 anonim ***** válasza:

--gömb--

Eddig 630 g a rekordom a porból /nap. Aznap nem is ettem mellé semmit. Csak pozitív mellékhatásokat tapasztaltam, például bomba formában voltam :DD De annyi pénzem nincs most hogy ez menjen minden nap.

2015. dec. 5. 12:10
 16/19 Cortez70 ***** válasza:
Rostot honnan viszel be, vagy nem gond? + szerintem jó zsírok is kellenének a zsírban oldódó vitaminok és a hormonháztartás miatt.
2015. dec. 5. 12:12
 17/19 anonim ***** válasza:

--gömb--

Hát rostokat esetleges jelleggel szoktam csak, nem nagyon van belőle gond. De a mogyoróban van azért.

A jó zsirokbol nekem nagyon kevés kell és az se baj ha hektikus az ellátás belőle. A mogyoróval letudom ezt is.

2015. dec. 5. 12:56
 18/19 anonim ***** válasza:
Gömb, kíváncsi vagyok, hogy 10 év múlva milyen állapotban leszel...
2015. dec. 5. 16:54
 19/19 anonim ***** válasza:

--gömb--

Hát még én milyen kíváncsi vagyok :D

De pozitív várakozásaim vannak természetesen.

2015. dec. 5. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!