Rizs-csirke étrend: edzés nélkül mit ér?
Őszintén szólva lusta vagyok edzésre járni. 5-ig dolgozom, nem is tudnám úgy beiktatni, hogy pl. meglegyen az étrendben az adott óra/szünet, és még aludni is legyen időm éjfél környékén. Viszont nagyon tetszik nekem az étrend, a BB-n olvasott tojás+3 csirke+1 marha+esti tehéntúró, és mivel nem edzenék, a Scitec Nutrition Mass részt kihagynám az étrendből, de enélkül is ez napi 1 kg egészséges étel, 6 adagra elosztva.
Tudom, hogy szentségtörés edzés nélkül idejönni kérdezni, de kb. milyen súlyra tudnék beállni, ha minden nap ezt enném évekig? Most 60 kg vagyok. Feltételezem ennyi ételtől is lehetne hízni, de edzés nélkül hogyan néznék ki?
A válaszokat előre is köszönöm.
Volt jó kifogása, hogy lusta. Nem kell mindenkinek menni.
Ha kevesebb kalóriát viszel be, mint amire szükséged van, akkor fogyni fogsz. Ha többet, akkor hízni.
Na, ezt se hallottam még. Egészséges étrendtől is dagadt lehetek? Erről még egy életmód tanácsadó oldal sem nagyon beszélt. Pont mindig azt mondják, hogy attól dagadt valaki, hogy össze-vissza zabál egészségteleneket.
Meg ugye van az a mondat, hogy a kiegyensúlyozott ÉS VÁLTOZATOS étrend fontos. Na, azt a részét értem, hogy a csirke-rizs kiegyensúlyozott, de a változatos is ráfogható, mert van benne marha és tojás, ill. a zöldségek minden étkezésnél mások? Csak aztán másnap ugyanaz ismétlődik...
A kalória plussz miatt lehet hízni. Ha téged a 100g földimogyoró juttat plusszba akkor attól, ha 250g kenyér, akkor az.
Ezt a "változatos étrend" dumát a nőklapja szintű oldalak nyomják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!