Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Rizs-csirke étrend: edzés...

Rizs-csirke étrend: edzés nélkül mit ér?

Figyelt kérdés

Őszintén szólva lusta vagyok edzésre járni. 5-ig dolgozom, nem is tudnám úgy beiktatni, hogy pl. meglegyen az étrendben az adott óra/szünet, és még aludni is legyen időm éjfél környékén. Viszont nagyon tetszik nekem az étrend, a BB-n olvasott tojás+3 csirke+1 marha+esti tehéntúró, és mivel nem edzenék, a Scitec Nutrition Mass részt kihagynám az étrendből, de enélkül is ez napi 1 kg egészséges étel, 6 adagra elosztva.

Tudom, hogy szentségtörés edzés nélkül idejönni kérdezni, de kb. milyen súlyra tudnék beállni, ha minden nap ezt enném évekig? Most 60 kg vagyok. Feltételezem ennyi ételtől is lehetne hízni, de edzés nélkül hogyan néznék ki?

A válaszokat előre is köszönöm.

2016. febr. 8. 22:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Edzés nélkül azt éred el ezzel az egésszel ,hogy nem zsírosodsz el annyira és elmondhatod magadról,hogy egészségesen táplálkozol. Izomtömegbe nem fogsz növekedni edzés nélkül , ha súlynövekedést tapasztalsz az valószínüleg zsírban jön fel , mert ha nincs edzés , nincs mire szuperkompenzáljon a szervezet.
2016. febr. 8. 22:38
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, mert feladnád egy hét után. Én is 5-ig dolgozom, ez nem kifogás.
2016. febr. 8. 22:42
 3/15 anonim ***** válasza:

Volt jó kifogása, hogy lusta. Nem kell mindenkinek menni.

Ha kevesebb kalóriát viszel be, mint amire szükséged van, akkor fogyni fogsz. Ha többet, akkor hízni.

2016. febr. 8. 22:55
 4/15 anonim ***** válasza:
5-ig dolgozik. beszarok. Én meg 8-20ig aztán 1 óra utazás haza és így is lefutok a terembe időnként, na ehhez szólj hozzá. Ezenkívül az fog történni amit az első válaszoló írt.
2016. febr. 8. 23:35
 5/15 A kérdező kommentje:
2014 nyara óta így is szinte mindig rizst eszek köretnek, képes vagyok só, bármiféle fűszer/majonéz nélkül simán hússal megenni (+zöldség/befőtt), tehát nem ma kezdtem ezt az étrendet, pusztán a mennyiséget kell növelni. És ha tehetem, mindig csak csirkemellet veszek, és sültként készítem el. Egyébként 6 éve kezdtem a rizs-csirke zabát, de akkor még abbahagytam, viszont elég jól megalapozott, hogy mostanra józanul átgondolva visszatérjek rá. Szóval ha neki is kezdenék egy ilyen szigorú étrendnek, biztos, hogy nem lenne teljesen új számomra.
2016. febr. 9. 00:32
 6/15 Cortez70 ***** válasza:
100%
Edzés nélkül szarul fogsz kinézni csirkével is. De legalább normális kajákat fogsz enni.
2016. febr. 9. 05:34
 7/15 anonim ***** válasza:
Ugyan úgy fogsz, mint ha sok pizzát ennél, dagadt leszel, csak egészséges alapanyagokból, eheted ezt, de ne tömegnövelő mennyiséget.
2016. febr. 9. 06:16
 8/15 A kérdező kommentje:

Na, ezt se hallottam még. Egészséges étrendtől is dagadt lehetek? Erről még egy életmód tanácsadó oldal sem nagyon beszélt. Pont mindig azt mondják, hogy attól dagadt valaki, hogy össze-vissza zabál egészségteleneket.

Meg ugye van az a mondat, hogy a kiegyensúlyozott ÉS VÁLTOZATOS étrend fontos. Na, azt a részét értem, hogy a csirke-rizs kiegyensúlyozott, de a változatos is ráfogható, mert van benne marha és tojás, ill. a zöldségek minden étkezésnél mások? Csak aztán másnap ugyanaz ismétlődik...

2016. febr. 9. 10:07
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

A kalória plussz miatt lehet hízni. Ha téged a 100g földimogyoró juttat plusszba akkor attól, ha 250g kenyér, akkor az.

Ezt a "változatos étrend" dumát a nőklapja szintű oldalak nyomják.

2016. febr. 9. 10:15
 10/15 Cortez70 ***** válasza:
100%
Mit nem értesz? Ha kalória pluszban vagy akkor hízol. Ennyi. Mindegy, hogy egészséges kajából ment, ha kalória többleted van.
2016. febr. 9. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!