Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A láb edzés, tényleg könnyen...

A láb edzés, tényleg könnyen fejleszthető izom a comb izom?

Figyelt kérdés

Guggolok, kitolok, valamint comb feszítő gyakorlatokat is végzek. Hogyan lehetne hatásosabb a láb edzésem? Enyhén fáj a térdem, ez érződik sajnos az edzésnél.

Azt olvastam valahol a Shop.builderen, hogy könnyen fejleszthető, na de hogyan? Nektek mi vált be?

16/F

2016. febr. 3. 21:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A térdfájás oka nagy eséllyel a hibás végrehajtás. Mit értesz az alatt hogy könnyen fejleszthető? Mivel nagy izom, akinek nem rossz genetikailag, fejlődik, de a lábedzés a legkeményebb, nem mondanám épp könnyűnek.
2016. febr. 3. 21:58
 2/13 A kérdező kommentje:

Hát 1-2 hónapon belüli változás (persze nem nagy, de azért érzékelhető), heti 1x van láb napom.

Igen, a guggolás mindenképpen tehet róla. Eddig Smith géppel csináltam, de végre van edző társam, szóval megyek szabadsúlyba, hátha úgy jobb, ha nem.. Akkor nem tudom mit csináljak, mert "vékonyak" a lábaim, de a térdem megnehezíti azok edzését.

2016. febr. 3. 22:00
 3/13 anonim ***** válasza:
Lehet látszata ennyi idő alatt számodra, de olyan, amit más is észrevesz, több idő.
2016. febr. 3. 22:01
 4/13 Cortez70 ***** válasza:
Egyéni a dolog. Van akinek könnyen izmosodik a lába és van akinek ezt a legnehezebb kifejleszteni komoly szintre.
2016. febr. 4. 05:24
 5/13 anonim ***** válasza:
Guggolj gyakrabbam es nagyobb súllyal.
2016. febr. 4. 06:27
 6/13 Andi80018 ***** válasza:
48%
Nekem is vékony a lábam, viszonylag hosszú is, nehezen tudom terhelni guggolásnál. Én inkább azt javaslom, hogy ne keretben, hanem állványnál guggolj, váll szélességű terpeszben, hogy ne a négyfejű dolgozzon inkább, hanem a hátsó comb, fenék. Így nem terheled annyira a térded, jól melegíts be kis súllyal, én kétszer 20-at szoktam. Utána mehet a nagyobb súly. Ha jól csinálod, kizárt, hogy érezd a térdízületeidet.
2016. febr. 4. 09:28
 7/13 anonim ***** válasza:
Egyéni dolog. Nekem a testem többi részéhez képest a lábam sokkal jobban fejlődik, mondjuk alapjáraton is eléggé mamut lábaim voltak :D A térdfájás az lehet hogy még csak nincs hozzászokva / hozzáerődösve az izületed, de lehet a rossz végrehajtás is. Nekem is volt lábtolónál pl hogy fájt a térdem, meg fekvenyomásnál a csuklóm, de ezek idővel elmúltak. Azért a biztonság kedvéért kérj meg valakit, aki tudja hogyan kell csinálni, hogy nézze, mennyire szabályosan csinálod a gyakorlatokat.
2016. febr. 4. 16:56
 8/13 Andi80018 ***** válasza:
Azok az Angelov testű gyermekek akik lepontoztak, nyugodtan eljöhetnek velem edzeni, biztos tanulok tőlük valamit! :-)
2016. febr. 7. 10:09
 9/13 Cortez70 ***** válasza:
Angelov-testűek.:) Kis gyokerek pontoznak itt le.
2016. febr. 7. 10:12
 10/13 Andi80018 ***** válasza:
Ja, persze. Meg se tudják különböztetni a rudakat a súlyzóktól:-)
2016. febr. 7. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!