Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Térhajlatban fájdalom (? )

TheMartin03 kérdése:

Térhajlatban fájdalom (? )

Figyelt kérdés

Sziasztok, annyi lenne a gondom, hogy az utóbbi 2-3 hétben azt vettem észre, hogyha sokáig ülök derékszöget bezáró lábbal egy széken (pl. órán suliba) és utána felállok, akkor a BAL!! (CSAK BAL) hajlatom rohadtul fáj, alig tudok ráállni. 1 perc és hozzászokik a lábam, utána jó megint ameddig huzamosabb ideig le nem ülök olyan pózba.

Vélemények? Ezért kéne hanyagolnom a combgyakorlatokat?

Mitől lehet?

2015. dec. 20. 16:50
 1/3 Glacierous ***** válasza:
Lábazás közben nincs ilyen?Ha még sokáig érzed ezt,akkor szerintem mutasd meg orvosnak.
2015. dec. 20. 20:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Nyújtsál vádlit és combhajlítót rendszeresen. Illetve lehet hogy valami ráment az ízületedre és kissé gyulladásban van. Az ülés alatt pedig rövidül és elernyed az izom, valamint kevesebb vér jut hozzá, ami előidézhet ilyesmit. Egy sima bakteriális fertőzés is okozhatja ezt. Nekem rendszeresen rámegy az ízületeimre a steptococcus illetve a stafilococcus a mandulámról.
2015. dec. 20. 22:30
 3/3 A kérdező kommentje:

Lábazás közben nem érzem... amint mondtam, hogyha állok valahol, szóval kicsit bemelegítem úgymond, akkor utánna akármit csinálok, semmi nem fáj..

Köszi a tippeket, de semmi bajom nem volt, nem hinném hogy bármi is ráment volna, de azért köszi :)

2015. dec. 23. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!