Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit ajánlotok mit szedjek rá?

Nagy Pávián kérdése:

Mit ajánlotok mit szedjek rá?

Figyelt kérdés
fekvenyomáskor fáj a vállam legfőképp a jobbos,4 hete szedek Mega MSM izületvédőt...mit kéne szednem hogy megoldódjon a probléma? tudom hogy kil ehet váltani más gyakorlatokkal stb..de én azt akarom hogy egyáltalán ne hátráltasson a vállam

2015. nov. 25. 19:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Talán szedj rá "szüneteltetem a fekvenyomást" tablettát. Az izületekre nagyon kell vigyázni, mert nem képződnek újra és minden behatás nem múlónyomot hagy. Ne higgy az izületvédőknek.
2015. nov. 25. 19:46
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem kell mindenre szedni valamit. Rendesen bemelegítesz? Tényleg RENDESEN? Szabályosan végzed a gyakorlatot?
2015. nov. 25. 20:40
 3/13 A kérdező kommentje:
tudtommal rendesen végzem a gyakorlatot... már 1 hónapja mellőzöm a fekvenyomást...szerintem eddig is eléggé jól bemelegítettem,de akkor megpróbálkozok valami ultrábbal...ja és azt elfelejtettem hogy nem csak fáj hanem ropog is..
2015. nov. 25. 21:19
 4/13 anonim ***** válasza:
Mennyire széles a fogásod fekvenyomásnál? Egyébként az is lehet, hogy csak a valledzésedben nem stimmel valami. Sok minden lehet ennyi infóból látatlan nehéz eldönteni. Lényeg hogy ahogy most van az biztosan nem jó. Meg kéne várni, rendesen helyre jöjjön, ezt nyilván megtámogathatod valami komolyabb izületvédővel és semmi olyat ne csinálj ami fáj.
2015. nov. 25. 21:29
 5/13 anonim ***** válasza:

az izuletvedo olyan mint halottnak a csok, nulla hatasa van, felesleges enned.

Tarts szunetet, ennyi. A vall serulesei nehezen gyogyulnak, nekem legutobb kabe egy ev volt mire rendbejott.

2015. nov. 25. 22:56
 6/13 anonim ***** válasza:
Normális izületvédő,+ pihentetés addig,amikor már nem érzed a fájdalmat,+1 hónap,és fokozatos visszatérés a sporthoz.
2015. nov. 26. 09:39
 7/13 anonim ***** válasza:

Ismerosomnek vallfajasa volt, amellett, hogy pihentette 1 honapig, rendelt a Stillmass-rol Complex 7 nevezetu izuletvedot es meggyogyult neki.

Vallfajasnal olvass utana a gyakorlatok kimelo modon valo kivitelezesenek!

Pl. fekvenyomasnal tul szeles fogas es a teljes leengedes leveszi a terhelest az izomrol a lagyreszekre. Valamint fekvenyomas elott ketkezes ruddal kell a vallakat fuggoleges (nyak mogotti) nyomasokkal bemelegiteni. Huzockodasnal a tul szeles fogas szinten tulterheli a rotatorokat! Foleg teljes kinyujtasnal.

2015. nov. 26. 09:44
 8/13 anonim ***** válasza:

Ja nem Complex 7 a neve, hanem ez is 7 osszetevobol all azert kevertem ossze:

ARTRO PLUS 7 POWDER

2015. nov. 26. 10:01
 9/13 anonim ***** válasza:
8-as is en vagyok. ;-)
2015. nov. 26. 10:03
 10/13 anonim ***** válasza:

Ez mind tökjó hogy izületvédő, de 90%ra mondom hogy nem ott van a baj.

Szinte fix hogy mobilitási probléma lesz. Most nem fogok utánaolvasni, hogy pontosan mire utalhat, legyen elég annyi, hogy ez azt jelenti, hogy egy-két izom a váll környékén meg van rövidülve (helytelen testtartás, és nyújtás hiánya miatt).

Powerbuilder oldaláról szedd le az e-bookjukat. Neked érdekes lesz a mobilitásról szóló rész, ott vannak tesztek, amivel ellenőrizheted hogy mivel van probléma. Lényeges hogy többször olvasd át, és megfelelően csináld meg ezeket. Utána le van írva az is hogy miképp tudod korrigálni a problémás részeket: nyújtások, és gyakorlatok.

Van jútúb oldaluk is, ahol megmutatják a gyakorlatokat, nyújtásokat, de első a könyv legyen. 20-30 oldalról van szó, nem sok, de valószínűleg csak ez fog segíteni, nem valami drága izület pirula.

2015. nov. 26. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!