Nagy Pávián kérdése:
Mit ajánlotok mit szedjek rá?
Figyelt kérdés
fekvenyomáskor fáj a vállam legfőképp a jobbos,4 hete szedek Mega MSM izületvédőt...mit kéne szednem hogy megoldódjon a probléma? tudom hogy kil ehet váltani más gyakorlatokkal stb..de én azt akarom hogy egyáltalán ne hátráltasson a vállam2015. nov. 25. 19:37
11/13 A kérdező kommentje:
egyedül a fekvenyomáskor szokott fájni...most akkor csak azt hanyagoljam nem? vagy most több hétre hagyjam az edést? Akkor gondolom multivitaminnal se érnék el sok mindent?Powerbuilderrol az e-bookot mindenféle képp leszedem és elolvasom!
2015. nov. 29. 15:22
12/13 anonim válasza:
Mint írtam mobilitási probléma lesz. Bizonyos izmaid meg vannak rövidülve, mások pedig teljesen erőtlenek, ernyedtek. Itt most ne nagy izomcsoportokra gondolj, hanem ún. mélyizmok mikkel gond van.
Ha megcsináltad a powerbuilderes tesztet, írj már rám egy PM-et kérlek hogy milyen eredményeid voltak. Azok alapján tudok majd pár gyakorlatot javasolni én is, esetleg jútúb csatornát / videót amit érdemes nézz a témában
13/13 A kérdező kommentje:
lehet,hogy nagyon tudatlan és figyelmetlen vagyok..de milyen tesztre gondolsz? Powerbuilderen csak az e-bookot találtam
2015. nov. 30. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!