Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 22/L vagyok, most kezdtem el...

22/L vagyok, most kezdtem el edzeni inkább kardiózok, de át szeretnék térni több súlyzós edzéshez is! Mit ajánlotok mit szedjek mellé? Fehérjét scitec 100%wpp szedem plusz vitamint, ez mellé mi jöhet? Glutamin amino bcaa?

Figyelt kérdés

2014. febr. 3. 15:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Étrend függő. A vitamin és fehérje nagyon jó alap. Azt már most meg tudom neked mondani, hogy amino-t felesleges. Tömegelsz vagy szálkásítasz?
2014. febr. 3. 15:50
 2/9 A kérdező kommentje:
Szálkásítani akarok!
2014. febr. 3. 15:51
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem vennék scitec fehérjéket, tele vannak műanyaggal.

Just sayin' !

2014. febr. 3. 15:57
 4/9 A kérdező kommentje:
Akkor Gaspari myofusion elite?
2014. febr. 3. 16:04
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem fogom megérteni soha, hogy miért inkább halál drága (tényleg nagyon drága) tejsavó fehérjét enne valaki mint (tiszta!) tojást, de ha eszel tejet..

Ingredients: MyoFusion Athlete's Edge Complete Protein Blend (Cross-Flow, Cold Infused Whey Protein Concentrate, Cross-Flow, Cold Infused, Microfiltered Whey Protein Isolate, Egg Albumin, Milk Protein Isolate, Whey hydrolysate), Pro-Compliance Lipid Complex [Cold-Processed Sunflower Oil Powder, CLA (Micro-Encapsulated Conjugated Linoleic Acid), Cold-Processed Flax Seed Oil Powder], Cocoa, Pro-Compliance Dispersion Blend [Fibersol-2 (Soluble Fiber Glucose Polymer Complex], Xanthan Gum, Cellulose Gum, And Carrageenan], Mono- And Diglycerides, Glucose Polymers, Natural And Artificial Flavors, GaspriZyme™ [Lactase (Lactose Reduce Enzyme), Protease], Acesulfame Potassium, Sucralose.

Akkor ez nem is annyira rossz. 1-2 s.zar van benne, ami az olcsóbb tojás fehérje porban nem lenne benne, ezért nem értem miért választja valaki ezt. De testépítők körében ez nyilván rendben van.

Vitaminnak c, d vitamint és omega3 kapszulát ajánlanék. Ezekből jó a scitec-es is.. ha rendben vannak a hordozóanyagok..

2014. febr. 3. 16:10
 6/9 anonim ***** válasza:
én megfelelő élelmi szereket szednék, nem a kiegészítők az elsődlegesek, főleg nem szálkásításnál.
2014. febr. 3. 18:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Bizonyos időpontokban jobbak a kiegek, főleg szálkásításnál.
2014. febr. 3. 18:15
 8/9 anonim ***** válasza:

Myprotein Impact Whey natúr, összetevők: tejsacóprotein-koncentrátum, emulgeáló (szójalecitin). Van még jópár natúr fehérje, amikben aztán semmi műanyag nincs. Violá!

Ráadásul kifejezetten olcsó, a tojásfehérjeporok drágábbak, maga a tojás is az, de tudni kéne, mennyiért jut hozzá.

2014. febr. 3. 18:34
 9/9 anonim ***** válasza:

én 4250/kg áron veszem.

Amúgy tényleg Voila :)

Jó válasz Wash!

2014. febr. 3. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!