Nagy részben szóját vinnék be (granulátum) heti 2-3x csirke mell, emellett whey protein full force és amino fuel,100% whey protein esetenként turó és napi 2 adag sima monohidrát?
Figyelt kérdés
tudok igy fejlődni csak mert tudom,hogy a szója nem minősül teljes érték fehérjének vagyis esetenként eltérhet emésztés függő ha jól olvastam utána. de sajnos erre van csak most pénzem de kombinálnám a leirtakkal2014. jan. 24. 01:08
2/7 clint válasza:
amino fuelra volt, de kajára nem?
az felesleges lett volna.
Elképzelhető, hogy fejlődsz, mível vannak vega testépítők is akik azért fejlődnek ilyen kaja mellett, de ahogy irtad emésztés függő.
3/7 A kérdező kommentje:
Az összes tapkieget ingyen kaptam.
2014. jan. 24. 11:10
5/7 A kérdező kommentje:
Azért köszii a választ amúgy :)
2014. jan. 27. 02:06
6/7 Gabeeeesz válasza:
A fejlődésed erősen függ az elvégzett edzésmunka minőségétől, mennyiségétől és a pihenéstől! Ha csak csirkemellet és rizst eszel akkor is fejlődhetsz! Amúgy ehetsz akár mit, ha nem megfelelően stimulálod az izmokat, és nem hagysz megfelelő időt az izmok épülésére! A táplálkozással kapcsolatos cél,hogy a pihenési időben minél többet (nem egyszerre sok, hanem hosszú időn át) álljon rendelkezésre az izomépítéshez szükséges fehérje. Ezért is fogyasztják a testépítők reggel - este a fehérje turmixokat, a pihenő napokon is, ebédre meg pl.: a csirkemell rizzsel. Persze kell vitamin és ásványi anyagok... Szóval kevés táplálékkiegészítővel is lehet szépen fejlődni, ha okosan edzel!
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm Gabesz! és a többieknek is
2014. márc. 5. 01:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!