Hogy gyúrjak mellre, combra és seggre, hogy hatásos legyen és hamar legyen változás?
Kisebb melleket szeretnék (lány vagyok, lapos hasat (most se vagyok kövér, de olyan semmilyen) és izmos, vékonyabb combot (a vádlim izmos). Hogy érhetném el ezeket, hamar, úgy 1-2 hónap alatt? Milyen edzést vezessek be? A táplálkozásom jó és egészséges, csak kicsit szeretnék izmosodni, mozogni. Milyen sportot, gyakorlatokat ajánlotok?
A válaszokért köszönet!
Ha kisebb mellet szeretnél, akkor fogynod kellene. A laposabb hashoz, vékonyabb combhoz dettó.
A táplálkozásod addig nincs rendben, amíg nem tudod megmondani, hogy hány kalóriás. Diéta kell + mellé futás. Comb izmosító gyakorlatok: guggolás súllyal, kitörés + egyéb, amihez konditermi gépek kellenek.
Igen, köszönöm szépen! Mindent értettem.
Nem kell fogynom, mert ahogy mondtam izmos vagyok kicsit, de hát jó, akkor biztos van rajtam pár kiló, csupán vastag a csontozatom is.
"Kisebb melleket szeretnék "
nem hinném, hogy jó ötlet...
"Nem kell fogynom, mert ahogy mondtam izmos vagyo"
A mell gyakorlatilag teljes egészében zsírszövet. Tehát nincs túl sok választásod, ha kisebb kell akkor fogynod kell.
A lapos hasat sehogy máshogy nem lehet elérni, csak úgy, hogy lediétázod a zsírt ami jelenleg fedi. A zsír alatt mindenkinek kockás :)
Vékonyabb comb dettó.
Neked a szigorú diéta a legfontosabb, ezt diéta + edzés kombóval érheted csak el, semmi mással.
milyen kinézetet szeretnél?
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!