Tudnátok ajálani valami hatásos zsírégető kapszulát ami tényleg hatásos és lesz is változás tőle?
Kiváncsiságból megnéztem pár ilyen csodaszert :D
Olyan valótlan dolgokat írnak, hogy ihaj, legalább egy kis bioszt tanultak volna.
"Mióta abbahagytam a sportolást és családapa lettem folyamatosan szedem, két hónap alatt 30 kilót sikerült leadnom. És ez csak a kezdet!"
:D:D:D:D Neeeee
Még nem látom teljesen az összefüggést (vagy nem értem 100% pontosan).
De valóban. Azok a kaják, amik gyulladásfokozók, azok ritkán tartoznak a minőségi élelmiszerek közé. Jellemzően szénhidrátban gazdag vagy nagy inzulinválaszt produkáló anyagok.
Tehát igen, a gyulladás a mániám. Többeknek is lehetne.
Nyilván a sok zöldség, az istentelen dolog. Egy félig zöldség félig húsevő élőlénynél, mint az ember a zöldségek csak bajt okozhatnak. Most hogy alaptáplálék az mindegy.
Testépítő oldalakon láttam olyat, amire talán te is gondolsz. Ezek bevizsgált és engedélyezett készítmények, de bevallom én még így sem merném bevenni. A lényege nagyon röviden az, hogy felpörgeti a szivet, megemeli a pulzust és a szervezet több energiát használ. Tulajdonképpen mesterségesen produkál egy pajzsmirigy túlműködés-"szerűséget".
Személy szerint nem tartom egészségesnek, bár laikus vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!