Clenbuterol szedese beszerzese, tippek?
Tiltó lista:
1. Clenbuterol (szteroid)...
Nem, nem szteroid! Béta-2-szimpatikomimetikum. Ez egy asztmagyógyszer, én szedtem ilyet (én sem asztmára).
Vélemény kell? Nos, ha meg akarsz dögleni rövidtávon, akkor vegyél és szedd be mind szorgalmasan, garantáltan tüdő és szívelégtelenségben fogsz felfordulni vagy szívmegnagyobbodásban. Nem halandzsázok, mondom, személyesen szedtem, és akinek egy csöpp esze van és élni akar az nem szed be ilyet!
Te nyugodtan beszedheted, legalább a dealer jól jár veled, ha ennyire hülye vagy, akkor úgyis jobb ha leveszed a terhet a társadalom válláról, és megszabadítod saját magadtól! Hajrá!
Nem ismerünk, és úgy bunkózunk ahogy akarunk. Ilyen témában pedig bunkó vagyok mindenkivel akiben csak felmerül ilyesminek a használata. Mikor én beszedtem, én is egy balf.sz állat voltam, nem is tagadom, sőt! Éppen ezért sem magammal, sem másokkal szemben nem engedek meg kedves és finomkodó hangnemet ebben a témában egy pillanatra sem!
Ha nem tetszik b*zd meg, és húzz a p*csába, szerinted érdekel bárkit is, hogy tönkreteszed magad? Senkit, max hazudnak neked, hogy aggódnak érted, vagy segíteni akarnak, dehogy akarnak, mindenki lesz*rja a másikat, de te jobban teszed, ha tényleg tanulsz mások hibáiból, és nem b*szakodsz az egészségeddel, mert gusztustalan véget érsz ha ilyeneket zabálsz! Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!