Clenbuterol tablettával kapcsolatban fontos kérdésem lehetne?
Tejet azért nem fogyasztunk, mert gyulladásfokozó és erősen megemeli az inzulinszintünket, tehát hizlal.
Clenbuterolt meg nyilván ugyan úgy senki sem eszik mint ahogyan tejet sem, mert veszélyes, a tej is és a különböző gyógyszer-mérgek is.
Épp most térünk át a családdal az egészséges életmódra, így tejet sem fogunk fogyasztani, ahogyan a cukrot és a fehér lisztet is kiiktatom. A kérdésem lényege az, hogy milyen alkotóelem az, amit kerülni kell, ami a tabletta felszívódását gátolja. Nem tudom lebeszélni a férjem a tabi szedéséről, így ahogy tudom, inkább támogatom. Bár nekem sincs jó véleményem a tabi szedéséről. Nem rendszeres fogyasztója kíván lenni, csupán szeretne vele fogyni és abba is hagyja. Pár hét. Nekem viszont a főzést is megkönnyítené, ha tudnám, mivel pótolhatom a tejet, tejtermékeket....
És ha lehet, nem kérek lebeszélő kommenteket, mert itt nem ez a kérdés! Köszike!
Jogos.
Nincs fogyitabi, de majd ezt meglátjátok pár héten belül.
A tej nyákosító, bevonja a bélfalat és ezzel gátolja a felszívódást, ezért nem ajánlják.
Kókusz, mandula, rizs, zsírtej mind alternativák a tejre akár a tabletta, akár az egészséges táplálkozás szempontjából.
A szteroid nem jó út,akár fogyás,akár izmosodás a cél.Itt egy jó kis cikk:
Tejet meg csak a bociknak meg a kismacskáknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!