Ha napi szinten végzek felüléses gyakorlatot, akkor eltüntethetem a nagy hasamat?
Nem vagyok túlsúlyos, viszont a hasam elég nagy, olyan mintha 6 hónapos terhes lennék... kb
Ha napi szinten felülésezek akkor egy idő után ugye szépen lassan egyre formásabb lesz a hasfalam ?
Köszönöm a válaszokat.
Ha a felülés mint gyakorlat nem megfelelő, akkor mi lenne a legjobb ?
Az aerob edzésnek a futás gondolom megfelel?! Az inkább intenzív gyors futas legyen, vagy pedig inkább hosszabb monoton, lassabb tempójú ?
Lassabb kocogás vagy gyors gyaloglás legyen 40-60 perces.
A felülés szétcseszheti idővel a gerincet, valamint nem a hasizom terhelődik csak, hanem a csípőhajlítók dolgoznak. Jobb a hasprés és a lábemelés függeszkedve, valamint a plank. De még mindig diéta a legfontosabb, amit nem akarsz tudomásul venni.
Köszönöm a válaszodat.
Értem én. Az vagy amit megeszel. Tehát akkor amennyire csak lehet le kell csökkentenem a zsír és cukor bevitelt.
Zsír kb napi 0.5g xttkg legyen. Kell azért kevés zsír a vitaminokhoz, valamint a hormontermeléshez.
Cukrot és a fehér lisztes kajákat hanyagold..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!