Maestro69 kérdése:
Az baj ha egy jó teljes test edzés 20-25 perces? Vagy az is elég ahhoz hogy jó kemény edzés legyen?
Figyelt kérdés
2016. jan. 27. 18:52
11/15 Cortez70 válasza:
Mert már írt ki kérdést, ahol írta a korát is.:)
14/15 anonim válasza:
Nekem ma volt vagy félóra. Nem állt vagy 12 gyakorlatból, mint a múltkor, amikor kicsit belendültem, de ha egyszer a vállnak is több része van, a bicepsz pedig a kedvenc izmom (szorosan követi a váll és a tricepsz), csak nem egy gyakorlatot nyomok rá...
A has nálam fél perc egyszerre, mert azalatt kikészülök.
Szerintem érzi az ember, hogy neki mi a kemény. Én nem bírnék többet, csak nagy szünetekkel, illetve teljes testnél nem ajánlatos a sok gyakorlat. A súlyok pedig olyanok, hogy még bírjam, de így sem nagyon lassan megy az emelgetésük. Most rosszul csinálok valamit? Egyelőre odáig vagyok meg vissza, hogy sikerült rávennem magam az edzésre... Könnyebb, mint gondoltam.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! :) Corteznek igaza van, 14 éves vagyok:)
2016. jan. 28. 06:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!