"A vékony lányok jól néznek ki ruhában, a fit lányok meztelenül is. " Szerintetek igaz?
Engem ért már pozitív csalódás a vékony lányokkal kapcsolatban is..
Vannak, akik ruhában néznek ki jobban és vannak, akik anélkül...hogy ki melyik kategóriába tartozik, az csak egy módon derülhet ki.
Testépítés kategóriában? Persze.
Tini kategóriában? jóhogy.
Felnőtt párkapcsolatok kategóriában? Hát...
Politika kategóriában? Fúúúj, túl izmos, nincs mibe pakolni.
Remélem érzed :D
Ember függő. Testépítés kategóriában (ahogy előttem is írták) nyilván ez lesz igaz. Ha nem is teljesen, akkor nagyobb arányban.
Nekem nagyon bejönnek a vékony lányok, ruhában és nélküle is. Sőt nélküle jobban! :D
Ettől függetlenül a fit is tetszik bizonyos mértékig.
Én ezt az állítást nem tartanám igaznak általánosan véve. Egy bizonyos körben igen, de nem mindenkinél (pl. nálam)
-----És akinek esetleg a telt jön be??? Mert olyan is van
Megnéztem Michelle Lewint, mert névről nem ismertem. Na, ő az a kategória, aki nekem még bejön. Izmos persze, de nem túlságosan, és a női domborulatait nem a rezgő háj adja, hanem izmok. Ha ennél picit kevésbé lenne izmos, az sem lenne gond. Mindenesetre a sportos az vonzó, hiszen egészséges, fitt. Egy lány szép lehet akkor is, ha vékony, mert a szépség sok mindentől függ, nemcsak a testalkat kategorizálásától, de a test nőiessége akkor tud rendesen megjelenni, ha vannak rajta hajlatok, domborulatok. Aztán ha ez már túl sok (túlsúly esetén), akkor az már megint nem szép.
A lényeg, hogy a nő sportoljon, és ha a test és lélek egyensúlyban van, az a legszexibb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!