Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » "A vékony lányok jól néznek...

"A vékony lányok jól néznek ki ruhában, a fit lányok meztelenül is. " Szerintetek igaz?

Figyelt kérdés

2016. jan. 20. 20:57
1 2
 1/12 Cortez70 ***** válasza:
48%
:)
2016. jan. 20. 20:58
 2/12 anonim ***** válasza:
Sok igazság van benne, igen. Persze ízlések és pofonok...
2016. jan. 20. 20:59
 3/12 Morozov válasza:

Engem ért már pozitív csalódás a vékony lányokkal kapcsolatban is..

Vannak, akik ruhában néznek ki jobban és vannak, akik anélkül...hogy ki melyik kategóriába tartozik, az csak egy módon derülhet ki.

2016. jan. 20. 21:03
 4/12 anonim ***** válasza:
Van benne igazság.
2016. jan. 20. 21:12
 5/12 anonim ***** válasza:

Testépítés kategóriában? Persze.

Tini kategóriában? jóhogy.

Felnőtt párkapcsolatok kategóriában? Hát...

Politika kategóriában? Fúúúj, túl izmos, nincs mibe pakolni.

Remélem érzed :D

2016. jan. 21. 10:50
 6/12 anonim ***** válasza:

Ember függő. Testépítés kategóriában (ahogy előttem is írták) nyilván ez lesz igaz. Ha nem is teljesen, akkor nagyobb arányban.

Nekem nagyon bejönnek a vékony lányok, ruhában és nélküle is. Sőt nélküle jobban! :D

Ettől függetlenül a fit is tetszik bizonyos mértékig.

Én ezt az állítást nem tartanám igaznak általánosan véve. Egy bizonyos körben igen, de nem mindenkinél (pl. nálam)

-----És akinek esetleg a telt jön be??? Mert olyan is van

2016. jan. 22. 13:35
 7/12 anonim ***** válasza:
Személy szerint, vékony lánnyal össze sem jönnék csak fittel. :) Maximum Michelle Lewin kategória abból is, az izmos lányok már nem tetszenek.
2016. jan. 23. 08:56
 8/12 anonim válasza:
Szerintem ez eléggé szubjektív dolog. Van akinek a vékony nők jönnek be, van akinek a fittek, van akinek a teltebbek és vannak akiknek nem is a nők jönnek be, hanem inkább kimennek. Ennyi.
2016. jan. 23. 21:36
 9/12 anonim válasza:
Igen.
2016. jan. 30. 20:33
 10/12 anonim válasza:

Megnéztem Michelle Lewint, mert névről nem ismertem. Na, ő az a kategória, aki nekem még bejön. Izmos persze, de nem túlságosan, és a női domborulatait nem a rezgő háj adja, hanem izmok. Ha ennél picit kevésbé lenne izmos, az sem lenne gond. Mindenesetre a sportos az vonzó, hiszen egészséges, fitt. Egy lány szép lehet akkor is, ha vékony, mert a szépség sok mindentől függ, nemcsak a testalkat kategorizálásától, de a test nőiessége akkor tud rendesen megjelenni, ha vannak rajta hajlatok, domborulatok. Aztán ha ez már túl sok (túlsúly esetén), akkor az már megint nem szép.

A lényeg, hogy a nő sportoljon, és ha a test és lélek egyensúlyban van, az a legszexibb.

2016. febr. 2. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!