Kevés pénzből (napi 400-500ft), hohyan oldanátok meg az étkezést 58kg-ra?
Én meg tudnám oldani luxusdolgok nélkül 500-ban, de csak sok zsírral (kókuszzsír - alább nem adom, nyomor ide vagy oda, lenmag, tojás). Bár sok zöldséges rizzsel is tuti ki lehet hozni puritán stílusban.
S reménykedj, hogy kevéssel is tudsz tömegelni, mert bár plusz kalóriát igen olcsón be lehet vinni, 4-500 ft már nagyon kevés, abba már ez se tuti, hogy belefér.
Szálkásításkor 500-ból nekem még simán kijön, nem rossz étrend, csak éppen semmi luxus, amit már írtam, de aki nem édességeken él, annak ez kevésbé lehet gond.
Hús persze nincs benne, bár némi olcsóbb akár lehetne is, ha valakinek az úgy jó.
Azért ha 13 évesen minden nap kapsz 500ft-ot,az nem rossz, nem mondanám a szüleimre hogy rosszul bánnak a pénzzel, főleg ha otthon kapsz enni,inni,ruháznak, 13 évesen nem sok szükséged van ennyi zsebpénzre se..
De visszatérve a témára, csak ez az én csőrömet bökte, heti szinten ez 3500 ft, simán tudsz belőle venni 2kg húst+ rizst ,magvakat, tk pékárut stb. Meg lehet oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!