Isotretinoin-t szedek a pattanásomra és az orvos azt mondta hogy most 1-2 hónapig ne edzek konditerembe, és ha normálisan betartom az étkezést mint eddig, várható izom veszteség annyi idő alatt vagy megmarad amit felszedtem?
A gyogyszernek van egy mellekhatasa az izmokra ami valtozo erossegu izomfajdalom. Ezert tiltott el az edzestol.
A forma visszajon rovid ido alatt miutan befejezted a kurat.
De ez full hülyeség!
Én már 3-4 éve szedek ilyen kis puha kapszula gyógyszert pattanások ellen ami először Sotret nevű volt most meg Inerta van és mellette heti 3x járok el konditerembe.
De érdekes az én bőrgyógyászom nem tiltott el az edzéstől.
Meg igazából nem értem mi köze a pattanásoknak az edzéshez.
1-2 hónap edzés nélkül jó pár kg izmot fogsz veszíteni és kezdheted előről az egészet.
#6 vagyok
Meg ugye a mellékhatások.
Ha valami ilyen mellékhatása van hogy nem szabad edzeni mellette akkor válassz egy másik ilyen célra használt gyógyszert. Sokféle márka van különböző mellékhatásokkal.
Vagy szedj olyat mint én. Nekem már évek óta hat. Inerta 10mg v. Sotret 10-12mg...de előtte menj el BŐRGYÓGYÁSZhoz aki csak ezzel foglalkozik és ő majd normálisan eligazít. De pl az Inertát vény nélkül lehet kapni szóval hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!