Kevés pénzből (napi 400-500ft), hohyan oldanátok meg az étkezést 58kg-ra?
Figyelt kérdés
Tömegnövelés lenne a cél2016. jan. 26. 15:34
1/14 anonim válasza:
Napi 4-500Ft? Még a legszegényebbek is költenek kajára napi 600 Forintot.
2/14 A kérdező kommentje:
Vagy mégsem...
2016. jan. 26. 15:40
3/14 anonim válasza:
Én nem tudom pontosan, de az újságban volt róla egy statisztika.
4/14 anonim válasza:
Tudsz mellé enni mást is? Mert ennyiből nem hogy étrend, egy napi kaja nem jön ki.
5/14 anonim válasza:
szénhidrátot zabból oldanám meg, mert az a legolcsóbb, a fehérjét háát tojásból sztem, de ez így nagyon kevés az a baj..
6/14 A kérdező kommentje:
Suliba szoktak adni kakaót meg ilyesmiket. Azt tudom megenni.
(diák vagyok és a szüleim nem tudnaknal bánnni a pénzel...hát ez van)
2016. jan. 26. 15:50
8/14 anonim válasza:
--gömb--
Ismerős. Én annakidején a huvelyesekkel próbáltam megoldani, de nekem nem jok. De ha te bírod őket akkor be lehet rakni azokat is az etrendbe.
9/14 A kérdező kommentje:
13
Itthon edzenék csak de ahizis fontos a normális kaja
2016. jan. 26. 16:08
10/14 kovpet válasza:
A kórházakban is 550 jut egy napra, pedig az nagy tételben beszerzett és elkészített étel és mégis moslék.
Ennyiből csak eszegetni tudsz. De nem nagy vaj ez azért, fiatal vagy, így is fejlődsz. Mire már rendesen edzhetsz és kellene a tápanyag is rendesen, addigra vállalhatsz diákmunkát és ehetsz rendesen.
Egyelőre csak alapozz, ne gyúrj komolyan. 13 évesen ne tedd tönkre az ízületeid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!