Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek ez így megfelelne?

Szerintetek ez így megfelelne?

Figyelt kérdés

Semmiképp sem szeretnék főtt kaját vinni a suliba.

Arra gondoltam,hogy viszek darát zabpelyhet fehérjeporral,és ehhez már csak víz kell majd.

Ez kb 3 adagot jelentene.3 óra körül hazaérek,és innentől menne a főtt kaja.

#Zapehyely
2016. jan. 23. 14:19
 1/10 Cortez70 ***** válasza:
Nem biztos, hogy bírna annyi zabot és fehérjeport a gyomrod. Vihetnél csirkés tk szendvicset is. De mi a gond a főtt kajával?
2016. jan. 23. 14:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Én 12 órás munkarendben dolgozok. Van, hogy kis dobozban viszek salátát (zöldség, főtt tojás, főtt vagy sült hús, joghurtos öntet), de legtöbbször teljes kiőrlésű kenyérből viszek szendvicseket.
2016. jan. 23. 14:29
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha jól bírod és a makróid is rendben vannak így, miért ne?

Bár tuti lennének még lehetőségek, de biztos megvan rá az okod, hogy ezt akarod. Az összbevitel a legfontosabb, bár arra beszólnék, ha pl. nem akarnál fehérjét enni az első 3 étkezésedre, de erről ugye szó sincs :)

2016. jan. 23. 14:56
 4/10 A kérdező kommentje:
Ott vannak a lányok is,szégyellem előttük...
2016. jan. 23. 15:11
 5/10 anonim ***** válasza:
Mit? A rendes ételt?:O
2016. jan. 23. 15:55
 6/10 A kérdező kommentje:
Meg ételszagú is,főleg ha zöldség is van benne.
2016. jan. 23. 15:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Akkor vagy azt tudom tanácsolni én is, amit Cortez mondott: csirke teljes kiőrlésű kenyérrel, vagy ha neked úgy jobb a te elképzeléseddel sincs gond, csak a zabban lévő sok rost lehet, hogy kicsit meg fog hajtani. Próba szerencse:)
2016. jan. 23. 16:01
 8/10 anonim ***** válasza:

Nálunk ez úgy ment, hogy először vittem én főtt ételt. Csirke,rizs,saláta. Nem pörkölt meg ilyenek.

Aztán két hétig ott agyaltak, hogy fújj, főtt étel? Az ebédre való, otthon esszük stb...

Lesz*rtam. Két hét múlva elkezdték a fiúk és a lányok is az éppen otthon főzött ételből maradt kaját hozni ételhordóban. Rájöttek, hogy a 10 éve szendvics,kakaóscsiga kombó rohadt unalmas, a zsebpénz is megmarad, ha a tegnapi maradékot hozod és még jól is laksz :DD

2016. jan. 23. 16:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Mit kell ezen szégyellni? Az nem gond, ha valaki melegszendvicset, pizzát eszik? Edd nyugodtan a főtt kaját.
2016. jan. 23. 16:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Ne tedd ki fb-ra es akkor nem fognak tudni rola.
2016. jan. 23. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!