Biohazardxxx kérdése:
Ez megfelelne Tömegnöveléshez? (képpel)
Figyelt kérdés
85kg könnyen hízó típus vagyok. Zöldségeket nem raktam bele meg egyébb kiegészítőket mint halolaj vagy vitaminok csak a szénhidrát meg a fehérje a lényeg benne most. Volumass 35 vagy valami tömegnövelő por esetleg menjen bele?
2015. jan. 3. 22:31
1/4 anonim válasza:
Ez inkább egy durva szálkásításnak tűnik.
2/4 anonim válasza:
ez inkább Szálkásitó diéta sem mint tömegnővelő étrend:D
3/4 A kérdező kommentje:
3gramm/testsúy kilógrammal számoltam a szénhidrátot mert elég könnyen zsírosodom sajnos...
2015. jan. 3. 23:06
4/4 anonim válasza:
Akkor legyen legalább 1tsk zsír de inkább több, és ha ilyen alacsony a ch a fehérje is mehet feljebb.
A nagy része telítetlen legyen, források: olajos magvak, lenmagolaj, avokádó, kókuszzsír stb.
Volumass helyett pedig edzés után 2 adag tejsavóf. és 25gr carb-f mondjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!