Tömegnöveléshez elég fehérje, creatine, és vitamin?
Figyelt kérdés
Ez a 3 táplálékkiegészítőm van, creatinból csak kúrát csinálok, elég ez a 3 táplálékkiegészítő, vagy még van valami fontos, vagy ajánlott?2014. nov. 29. 15:06
1/9 anonim válasza:
A jól összerakott étrend mellé a vitamin is elég lenne. De egy fehérje jól jön edzés után és a kreatin is hozz tud tenni keveset. Szóval ennyi elég. Ha mégis van még lóvéd, akkor egy kis HMB az még jól működik a kreatinnal együtt. De nem muszáj.
2/9 anonim válasza:
BCAA is jól jöhet vagy Glutamin ha kevesebb a lové, adhat kis pluszt, meg jobb regeneráció.
3/9 anonim válasza:
Azok is jól jönnek, de inkább szálkásításkor érdemes azokra költeni.
4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek :)
2014. nov. 29. 16:07
5/9 anonim válasza:
Ez így van, nagyobb mennyiségben, de szerintem tömegelésnél napi 5g BCAA-ban nem hal bele senki, viszont edzés utáni turmixba sokat segíthet.
7/9 anonim válasza:
nem is írtam, hogy belehalna bárki is, szóval nem értem ezt a fogalmazást.:)
8/9 anonim válasza:
Szóval, minek volt az belehalós duma. Miért érdmeltem ezt ki? Pont én bakker! És k rva sokat nem segít 5g bccaa nem kell beszopni a marketinget!!!
9/9 tap bela válasza:
Ha nem vesszük figyelembe olyan tényezőket, mint szilárd kaja, genetika, testúly, edzés intenzitás, napi kalória mennyiség......
akkor egy alap tömegnövelő állhat:
35g fehérje
35-70g malto
9g omega
5g creatin
ezt lehet bővíteni
3g HMB
10g glutamin
2g aszkorbinsav
ALA, Vanadyl-szulfát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!