Milyen táplálékiegészítőket érdemes venni?
1. Multivitamin + C-vitamin (+ télen D-vitamin) + kalcium-magnézium-cink + Omega3
2. Fehérje
3. Gyors ch
4. Ízületvédő
5. célnak megfelelő egyéb kiegészítők
Mega daily one plus, Vitabolic, Puritans pride one, Peak A-Z. Én ezekt szoktam venni, de ezekhez kell még napi 1g C-vitamin is pluszban.
A tömegnövelő amit linkeltél az éppen elmegy kategória, mert 25% fehérje azért van benne, de jobb, ha 30 fölött van. Ez azért fontos, mert ha elég fehérjét karsz bevinni edzés után, akkor egy 30% fölötti fehérjetartalmú készítménnyel nem viszel be járulékosan két zsák cukrot.:) Csak egy zsákkal.:)
Értem, akkor fehérje+szénhidrát kell nem tömegnövelő.
És fehérjéből milyet ajánlasz? :D
2#, kössz! :)
1. Valami olcsó / normális nem túlárazott fehérje : MHN / MyProtein
2. Vitamin : Multivitamin sportolók részére + extra C-Vitaminnal megtámogatva
3. Gyors CH (Szénhidrát)
4. Kreatin vagy HMB (tömegelésnél) és BCAA-Glutamin (szálkásításnál)
5. NO Fokozók és egyéb plusz aminosavak, Carnitin meg ilyensmik
Azt mondják, ilyenkor télen érdemes D-vitaminra is beruházni, mert a magyar konyha hagyományosa D-vitaminszegény. A myprónál egy télre bőven elég adag 3ezer forint körül van, szóval nem nagy tétel.
Amúgy márkákból én inkább az európaiakat ajánlanám az amcsikkal szemben, ha már egyszer EU meg minden :D
Akkor nitro pure whey gold, Carbo x, Vitabolic, ízületvédőnek meg: arthro guard.
Ki a fas pontozta le TyHoechlin-t? Sok kis csíra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!