Suliba milyen kaját vigyek?
Eddig nem igazán ettem suliban, mostanában viszek egy-két szendvicset de ez is alig fér el a táskámban. Van aki csak beledobja és összenyomják a könyvek. Na attól elkap a hányinger, emiatt én dobozban viszem.
Mivel nem szeretem a teljes kiörlésű kenyeret így sima fehéret vittem felvágottal meg zöldséggel. Nem a legjobb és még nagy helyet is foglal ha elviszek 4-5db-t.
Tegnap kimértem, hogyha valami főtt kaját viszek az sokkal kevesebb helyet foglal, egészségesebb is és még finomabb is. 100-105p kell kibírnia a táskámban, ennyi idő alatt csak nem romlik meg.
De nincs hol megennem. Sok pad van a folyosón de azt mindig elfoglalják így marad az aulában lévő lelátó. Még valahogy ott is megtudom enni de szünetekben mindig kizavarnak minket az udvarra. Amik kintvannak padok délelőtt vizesek, van még egy betonfalszerű akármi is, azon lazán megtudnám enni de az is nedves és hideg.
Mit tudnék így vinni?
Embere válogatja, ha meg bírnám enni én is pont leszarnám, hogy ki mit gondol, de középsuliban még minden ciki:)
Kétlem, hogy a kérdező idősebb lenne. Sőt igazából azt is kétlem, hogy anyuci mindennap tömegnövelő étrend szerint főz neki, így be kell érni azzal ami van.
Kérdező, javaslom, hogy vegyél egy nagyobb táskát, amiben elfér az ebéded is :D
Ez a középiskolás "legyünk menő" légkör is általánosítás, nem csak az amerikai tinifilmekből kéne kiindulni. Ha meg ilyen miatt nem Te leszel az Arc az osztályban, akkor egyél szendvicset.
Szerintem mindenkinek a saját útját kéne járnia, amíg nem akadályozod a másikat a furcsaságoddal vagy különcségeddel, addig csak kukacoskodás vagy tipikus bulling minden beszólás. Nehogymá rettegve kelljen előhalásznom a kajámat a táskámból, mert csúnyákat mondanak rám.
Nagyjából magamra főzök, szóval ha nem lenne anyuciapuci akkori is meglennék :)
Párhónapja találtam ezt a blogot [link] és mitmondjak :))))) Nagyon jól jött! Amíg ezt nem találtam meg főzni sem mertem. Igaz, mostanában már nem csak a kajákról ír de akkor is... ez adta a löketet :)
Igazából nem is az a baj, hogy más mit gondol hanem, hogy én mit gondolok. 100%, hogy nevetnék ha valakit így látnék enni. Ha persze normálisan asztal mellett ülve, vagy csak simán egy székben akkor lesz@rnám, de így nem.
8-as, te is régen voltál diák amint látom.
Nagyon nagy problémát okoz a helyigény, nem csak nálam, másnál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!