Asszem a Sparba meg az Aldiba elég jó glutén mentes cuccok vannak.
Esetleg megprobálhatsz beszélni egy dietetikussal.
2014. szept. 9. 09:03
4/8 anonim válasza:
facebookon a gluténmentes konyha és lisztérzékeny hétköznapok csoportnak tagja vagy? Ha nem, lépj be gyorsan!
2014. szept. 11. 09:27
5/8 anonim válasza:
Kedves 2-es válaszadó!
Én úgy tudom,hogy lisztérzékenyeknek nem lehet enni zabot,mert az is glutént tartalmaz. Nincs tőle bajod,hogy eszed?
2014. szept. 23. 21:30
6/8 anonim válasza:
Egyébként vihetsz magaddal nasikat is,pl.szezámmag-szeletet vagy vannak a Császári csemege termékei,azok nagyon finomak és bárhol kaphatóak. Vannak gluténmentes sütemények-édesek,sósak,de akár magad is süthetsz,ha van hozzá kedved. Ha főtt ételre vágysz,javaslom a rakott krumplit vagy zacskóban sült csirkét friss zöldsalátával,csak a fűszerből nem mindegy,mit teszel rá.
2014. szept. 23. 21:36
7/8 anonim válasza:
Mi itthon szoktunk sütni kölesből és hajdina lisztből/napraforgó lisztből lepényt, egész ehető. A lisztet kávédarálóval csináljuk.
2014. okt. 22. 13:49
8/8 anonim válasza:
Házi péksütit is vihetsz magaddal, nekem jó kikapcsolódást jelent kísérletezni a receptekkel. Az egyik fentebb említett facebook-csoportban külön gyűjtemény van reggeli ötletekkel, azok között van használható.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!