Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Fogyni szeretnék, mit vigyek...

Fogyni szeretnék, mit vigyek suliba? 16, mindjárt 17 éves vagy 173 cm,70kg. (F)

Figyelt kérdés

Nem vagyok túlsúlyos teljesen, de edzek már egy éve, és kezd a hasam nagy lenni, akarom mondani eddig is az volt.. sajnos a zsír rétegtől nem látszik az izom, pedig van már ott valami.

Azt szeretném kérdezni, hogy mit egyek, és mennyit és mikor? Az baj, hogy sajnos (ebből a szempontból) tanyán lakom, és itt nem jellemző a diétás kaja :DD Van tej is, de ez 100% tehén tej, zsíros.. van túró is, ami ebből készült, szintén zsíros.. Előny viszont hogy sokszor van csirke. Koplalni nem akarok, mikor itt a kaja, akkor inkább hagyom a fenébe..

Szóval elég szerény a választék.. Próbálok napi 5x étkezni, keveset meg minden.

Aki hasonló cipőben jár, legyen szíves segítsen! Bármire kíváncsi vagyok! :) Előre is Köszönöm!

2014. febr. 18. 15:35
 1/8 anonim válasza:
A bátyám is edz, és ő általában zabpelyhet eszik, ilyen protein itallal vagy mivel, édességet mértékkel, legtöbbször az ebédet is kihagyja, és csinál magának ilyen gombás-zöldbabos-rizst. Amúgy mit sportolsz? És mennyit?
2014. febr. 18. 15:43
 2/8 A kérdező kommentje:

Kondiba járok. 1,5 órát töltök ott, ha nem beszélünk sokat...

Nekem is van proteinem, meg zabpelyhem is, ez nem is rossz ötlet. :)

2014. febr. 18. 15:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Hús, zöldség kell.

Tej, zab, kenyér, cukor igazából felejtős, ha fogyni akarsz.

2014. febr. 18. 17:48
 4/8 Sowilo ***** válasza:

Nem kell keveset enned. Annyit egyél, amennyit szeretnél, csak válogasd meg, hogy mit.

Az előző leírta, hús, zöldséggyümölcs. De jó is lett volna tanyasinak lenni mikor még a szüleimmel laktam, nem kellett volna a sok szar műkaját ennem. Lett volna mindig hús :D

2014. febr. 18. 22:15
 5/8 A kérdező kommentje:

Jó is az. :) Csak látod ilyenkor nem. :D

Izé, kenyeret sem óhajtottam enni, az nagy baj ? igazából hiányzik, de sok benne a kalória úgy tudom..

Cukrot hanyagolom is. :)

2014. febr. 19. 14:28
 6/8 A kérdező kommentje:
Jajj bocsánat, most látom hogy azt írod, felejtős. Oké :)
2014. febr. 19. 14:29
 7/8 Sowilo ***** válasza:
Igen, a kenyér nem jó. Egyébként elárulok egy titkot: kalóriát számolni étrelmetlen, mert nem kalóriaszükségleted van, hanem tápanyagszükségleted. A különböző tápanyagok kalóriaértékét össze tudod számolni, de azon kívül hogy kapsz egy számot, nem sokra mész vele. Csirkemellből és kristálycukorból is lehet 2000 kalóriát enni, mégsem ugyanaz lesz az eredmény :)
2014. febr. 19. 18:36
 8/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. :)
2014. febr. 19. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!