Fogyni szeretnék, mit vigyek suliba? 16, mindjárt 17 éves vagy 173 cm,70kg. (F)
Nem vagyok túlsúlyos teljesen, de edzek már egy éve, és kezd a hasam nagy lenni, akarom mondani eddig is az volt.. sajnos a zsír rétegtől nem látszik az izom, pedig van már ott valami.
Azt szeretném kérdezni, hogy mit egyek, és mennyit és mikor? Az baj, hogy sajnos (ebből a szempontból) tanyán lakom, és itt nem jellemző a diétás kaja :DD Van tej is, de ez 100% tehén tej, zsíros.. van túró is, ami ebből készült, szintén zsíros.. Előny viszont hogy sokszor van csirke. Koplalni nem akarok, mikor itt a kaja, akkor inkább hagyom a fenébe..
Szóval elég szerény a választék.. Próbálok napi 5x étkezni, keveset meg minden.
Aki hasonló cipőben jár, legyen szíves segítsen! Bármire kíváncsi vagyok! :) Előre is Köszönöm!
Kondiba járok. 1,5 órát töltök ott, ha nem beszélünk sokat...
Nekem is van proteinem, meg zabpelyhem is, ez nem is rossz ötlet. :)
Hús, zöldség kell.
Tej, zab, kenyér, cukor igazából felejtős, ha fogyni akarsz.
Nem kell keveset enned. Annyit egyél, amennyit szeretnél, csak válogasd meg, hogy mit.
Az előző leírta, hús, zöldséggyümölcs. De jó is lett volna tanyasinak lenni mikor még a szüleimmel laktam, nem kellett volna a sok szar műkaját ennem. Lett volna mindig hús :D
Jó is az. :) Csak látod ilyenkor nem. :D
Izé, kenyeret sem óhajtottam enni, az nagy baj ? igazából hiányzik, de sok benne a kalória úgy tudom..
Cukrot hanyagolom is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!