Fogyni szeretnék, mit vigyek enni?
Egyetemen tanulok, mellette dolgozom, ráadásnak bejárós vagyok. Ezáltal jóformán csak aludni járok haza. Hogyan oldjam meg az egész napos evést úgy, hogy
- nem koplalhatok, mert akkor nem tudok figyelni se az órákra, se a munkámra
- nem lehet romlandó, mert egész nap velem van hűtő nélkül
- ne hizlaljon, és ne legyen műkaja
Illetve vacsorára mit ajánlotok? Kb. 9-re érek haza este, 10-kor már zuhanok az ágyba, olyan fáradt vagyok, szóval ez is rossz így, hogy rögtön vacsora után egyből fekvés... Azt meg nem bírom ki, hogy ne egyek, mert akkor meg nem tudok aludni :$
Tudom a mozgás is fontos, hétvégén szoktam tornázni 1-1 órát, de ez nem segít túl sokat...
Kérlek segítsetek, előre is köszönöm!
24L
Vigyél bajor rozskenyeret (én ezt ettem fehér kenyér helyett, semmi mást nem változtattam, és -9 kg fogytam). Tegyél bele pl: natúr sült csirkemellett, salátát, kígyóubit, retket, paprikát, laktató, több órára eltelít.
Nasi helyett én következőket szoktam: otthon gyümölcsöket felkockázok, beleteszem egy dobozba, majd út közben veszek egy joghurtot, és ezzel fogyasztás előtt meglocsolom. Nasinak szoktam még venni zabfalatok kekszet, vagy tönköly búzából készült ropit.
Fehér kenyeret én sem eszek, helyette korpásat szoktam. Ez a szendvics jó ötlet, köszi! :) Vacsorára mit javasolsz?
Várom közben mások hozzászólását is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!