Mit vigyek suliba tízóraira? Ami gyors és egészséges?
Figyelt kérdés
Idén leszek 8.-os, és már rosszul vagyok a szendvicsektől. Szinte 8 éven keresztül minden nap azt vittem. Most szeretnék egészségesebb kajákat vinni.
Ezekre gondoltam: gyümölcssaláta, sima saláta sajtal öntettel, tortilla lapba saláta és csirke/pulykahús
Ezek mennyire állnak el? Még ötletek? Sajnos ebéd cak 13-14 óra fele van, szóval laktató kéne. Eddig mindig 2 szendvicset vittem gyümölccsel,de éhezni szoktam mellette :D
14/L
2014. aug. 31. 14:19
1/5 anonim válasza:
rántott húsos szendvicset salátával
2/5 anonim válasza:
Padlizsánkrém, pástétomok, házi készítésű sajt- vagy vajkrémek – ez mind jó ötlet lehet egy szelet finom kenyérrel vagy péksüteménnyel. Alma, sárgarépa, uborka zöldpaprika mehet mellé
3/5 anonim válasza:
saláta főtt hússal vagy tojással
kefir kornspitzzal
tojásos szendvics paradicsommal
egyben sült fasít vagy lesütött hús, baconbe tekert máj salátával
zabkeksz mazsolával/aszalt gyümölccsel
4/5 anonim válasza:
jégakku és egy picike hűtőtáska és simán eláll minden pár órát, amíg megeszed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!