Suliba milyen kaját vigyek?
Eddig nem igazán ettem suliban, mostanában viszek egy-két szendvicset de ez is alig fér el a táskámban. Van aki csak beledobja és összenyomják a könyvek. Na attól elkap a hányinger, emiatt én dobozban viszem.
Mivel nem szeretem a teljes kiörlésű kenyeret így sima fehéret vittem felvágottal meg zöldséggel. Nem a legjobb és még nagy helyet is foglal ha elviszek 4-5db-t.
Tegnap kimértem, hogyha valami főtt kaját viszek az sokkal kevesebb helyet foglal, egészségesebb is és még finomabb is. 100-105p kell kibírnia a táskámban, ennyi idő alatt csak nem romlik meg.
De nincs hol megennem. Sok pad van a folyosón de azt mindig elfoglalják így marad az aulában lévő lelátó. Még valahogy ott is megtudom enni de szünetekben mindig kizavarnak minket az udvarra. Amik kintvannak padok délelőtt vizesek, van még egy betonfalszerű akármi is, azon lazán megtudnám enni de az is nedves és hideg.
Mit tudnék így vinni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!