Nem rég kezdtem edzeni, ez így megfelelne?
18 éves 180cm magas 65kg-os fiú vagyok. Durván 2 hónapja edzek. Szeretnék hamarabb látványos eredményt elérni, ezért az étrend mellett szednék táplálék kiegészítőket. Egyenlőre ezeket néztem ki jobban mondva egy kedves ismerős ajánlotta:
100% Whey Protein Professional 2,35 kg
Szőlőcukor (dextróz) Duo-Pack
Kettő együtt 15.000ft. (ez is kicsit húzós nekem de még belefér)
Edzés napokon keverném a kettőt, pihenő napokon csak proteint szednék. Mondjuk reggel 30g edzés után 45g. A dextróz-ból meg 50g-ot de csak edzés napokon.
Szerintetek ez így jó lenne? A cél az izom építés de gondolom sejtitek hogy 65kg-al nem akarok szálkásodni. :)
Igen, csak sajnos a folytonos megfelelő étkezés nálam kivan lőve. :/
Ettől függetlenül igyekszek azt is betartani.
Nem fejlődsz tőle gyorsabban. Annyi előnye van, hogy könnyebb elfogyasztani, zabpelyhes fehérjeturmixxal ki tudsz váltani 1-2 étkezést, illetve edzés után jó, de alapvetően akkor fogsz fejlődni ha rendben van a kaja.
A proteinpor nem csodaszer, sima élelmiszer.
8# nagyon gyenge. :D
Kicsit gyorsabb összerázni egy turmixot.
Mint megenni pár szem húst? Vagy te részecskék rezgéseivel rebegteted magadhoz a táplálékot? Lehetek a törölköződ?
Főzni este előre, másnap be dobozba aztán csókolom. Akinek erre nincs ideje bújjon el a bozótba, vagy gondolja át az életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!