Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nem rég kezdtem edzeni, ez...

Nem rég kezdtem edzeni, ez így megfelelne?

Figyelt kérdés

18 éves 180cm magas 65kg-os fiú vagyok. Durván 2 hónapja edzek. Szeretnék hamarabb látványos eredményt elérni, ezért az étrend mellett szednék táplálék kiegészítőket. Egyenlőre ezeket néztem ki jobban mondva egy kedves ismerős ajánlotta:

100% Whey Protein Professional 2,35 kg

Szőlőcukor (dextróz) Duo-Pack

Kettő együtt 15.000ft. (ez is kicsit húzós nekem de még belefér)

Edzés napokon keverném a kettőt, pihenő napokon csak proteint szednék. Mondjuk reggel 30g edzés után 45g. A dextróz-ból meg 50g-ot de csak edzés napokon.

Szerintetek ez így jó lenne? A cél az izom építés de gondolom sejtitek hogy 65kg-al nem akarok szálkásodni. :)

2015. máj. 8. 22:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Jó lesz, de figyelj a szilàrd kajára is. Az a lényeg.
2015. máj. 8. 22:57
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem tömegelés közben jobb helye is van annak a 14000 forintnak, mint porban. Gondolok itt normális étrendre.
2015. máj. 8. 22:58
 3/12 A kérdező kommentje:

Igen, csak sajnos a folytonos megfelelő étkezés nálam kivan lőve. :/

Ettől függetlenül igyekszek azt is betartani.

2015. máj. 8. 23:01
 4/12 anonim ***** válasza:
Miért van kilőve? 15000-ből lazán tudsz venni 10 kiló csirkemellet. Ez 20 napra elég, valószínűleg nem is nagyon kell több fehérje ezzel a súllyal.
2015. máj. 8. 23:23
 5/12 A kérdező kommentje:
Mert nem tudok naponta 6-7x étkezni. De ettől függetlenül figyelnék rá reggel zabpehely este túró vagy tojás.
2015. máj. 8. 23:29
 6/12 A kérdező kommentje:
Jah meg a legfontosabbat kihagytam.. Mert ettől gyorsabban látványosabban fejlődnék.
2015. máj. 8. 23:31
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem fejlődsz tőle gyorsabban. Annyi előnye van, hogy könnyebb elfogyasztani, zabpelyhes fehérjeturmixxal ki tudsz váltani 1-2 étkezést, illetve edzés után jó, de alapvetően akkor fogsz fejlődni ha rendben van a kaja.

A proteinpor nem csodaszer, sima élelmiszer.

2015. máj. 8. 23:42
 8/12 anonim ***** válasza:
Akinek van ideje proteinport inni, annak van ideje csirkemellet is enni.
2015. máj. 8. 23:47
 9/12 Musclemore ***** válasza:

8# nagyon gyenge. :D

Kicsit gyorsabb összerázni egy turmixot.

2015. máj. 9. 09:32
 10/12 anonim ***** válasza:

Mint megenni pár szem húst? Vagy te részecskék rezgéseivel rebegteted magadhoz a táplálékot? Lehetek a törölköződ?

Főzni este előre, másnap be dobozba aztán csókolom. Akinek erre nincs ideje bújjon el a bozótba, vagy gondolja át az életét.

2015. máj. 9. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!