Lányok. Ezen a hason van még mit alakítani, vagy nektek már megfelelne? Kéne még rá izom, vagy zsírt kellene még pucolni?
Valahol mélyen biztos.:P
Most így húsvét után szörnyen is érzem magam, meg látom is magamon hogy sz@r a forma.
Most egy hétig nem eszek ch-t kb.:D
Egy hét alatt nem lesz semmi, hiába veszed el a ch-t. Max lemegy fél-1 kg, aminek kis része lesz zsír. Egy jó forma az év-évek melója , nem pár hét. Izom is kellene rád még bőven, nem csak a zsírral van baj. Nem bunkózásból írtam, csak jó tanács.
A nőket meg annyira tényleg nem érdekli ez. A legtöbb letojja, hogy ki mennyire izmos. Nekem mindig volt nőm, dagadtan, soványan, és most izmosan is. Nem ez a lényeg.
Annyira tudtam hogy ez lesz! :D
Félreértettetek. Nem a hasammal akarok "becsajozni". Azért a lányokhoz szólt kérdésem, mert tudom hogy mi férfiak vagyunk olyan elvakultak hogy nem tudjuk hétköznapi szemmel nézni egy szép testet. Persze ez nem a mi hibánk, nem csoda hogy a sok szteroidhuszár mellett az ingerküszöbünk megváltozott mind izomtömeget, mind szálkásságot tekintve.
"Most így húsvét után szörnyen is érzem magam, meg látom is magamon hogy sz@r a forma."
Húsvét előtt jó volt? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!